# BJØLSEN, Stavangergata 46A
2 250 000,-
Lys og svært kvadratsmart 1-roms | Felles takterrasse | Fyring og V.vann inkl | Heis | Perfekt førstegangskjøp!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 2 250 000,-
 • Fellesgjeld: 228 228,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 2 493 363,-
 • Ligningsverdi: 431 719,-
 • Fellesutgifter: 3152,-

  Grunnpakke bredbånd, fjernvarme, varmt vann, vaktmestertjenester, vakthold, trappevask, drift av laget, felles byggforsikring, kom. avg. m.m. Herav: Felleskostnader 3.023,- Internett 129,-
Beregnet totalkostnad:
2 250 000,- (Prisantydning) 228 228,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 478 228,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 493 363,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 18 m²
 • Bruksareal: 18 m²
 • Bruttoareal: 20 m²
 • Etasje: 6
 • Antall rom: 1
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1954
 • Gårdsnummer: 222
 • Bruksnummer: 183
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 180620493
 • Sist endret: 28.07.20 13:05
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 64%
  eier sin egen bolig
 • 11%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 71%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 14%
  er gift
 • 58%
  har høyskoleutdanning

 

Oppdragsnummer

66-20-0070

Adresse og matrikkel

Stavangergata 46A, 0467, Oslo, Gnr. 222 bnr. 183, andelsnr. 200 i Stavangergata borettslag med orgnr. 950167688 i Oslo kommune

Eier

Lene Land

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Det er utlyst parallell forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget. Meldefristen er utlyst på OBOS sine nettsider.

BRA/PROM

18 / 18 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1954

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 1.500 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Felles tomt som er opparbeidet med gressplen, prydbusker, diverse beplantning og asfalterte internveier. Ellers finner du felles takterrasser på 38 m2 og 33 m2. Rett utenfor finner man også Oslo største "hage" Voldsløkka!

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har ingen IN-ordning.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er tolv måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Beskrivelse

Velkommen til en lys og pen leilighet beliggende høyt og fritt i 6. etg med flott utsyn mot Voldsløkka! Boligen fremstår som godt velholdt. Det er store vindusflater med brede karmer, som slipper inn naturlig lys. Dette sammen med den arealeffektive løsningen sørger for en luftig atmosfære. Bygget har felles balkonger og takterrasse med gode solforhold og fantastisk utsikt! Denne leiligheten er perfekt for deg som ser etter din første bolig!

Attraktivt og populært boligområde på Bjølsen. Fra leiligheten er det gangavstand til flotte parker, kollektivtilbud, treningssentre, servicetilbud, dagligvareforretning og skoler.
 
•Lys og luftig stue
•Stilrent kjøkken fra 2014
•Delikat og flislagt bad fra 2014
•Fjernvarme og V.vann inkl
•Smart senge- og sofaløsning
•Gangavtand til BI og Storo Storsenter

Innhold

Svært kvadratsmart 1-roms i byggets 6. etasje. Leiligheten inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, bad og gang/entré.

I tillegg disponerer leiligheten en loftsbod på 3,6 m2. Det er felles sykkelskur på baksiden av bygget. Ellers har borettslaget to felles takterrasser på 38 m2 og på 33 m2, samt to luftebalkonger.

Beliggenhet

Stavangergata 46 er attraktivt beliggende i rolig del av Bjølsen, med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Fra bygården har du gangavstand til Nydalen, Sagene, Torshov og Grünerløkka med alt dette innebærer. Området er kjent for et rikt utvalg av caféer og spisesteder hvor Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Pizza Pancetta, Bjølsen Sushi, Sagene Lunsjbar, Burger restauranten Tiffany`s og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten og kun 3 minutter fra leiligheten har du den største av de alle, Meny, beliggende i Bjølsenhallen. Kiwi er også rett utenfor døren.

Bjølsen og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Bydelen kan by på fantastiske grøntområder og her har du idylliske Voldsløkka som nærmeste nabo. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Oslo kommune har også bygget ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka.

Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager er kun noen få minutters gange eller en kort sykkeltur fra leiligheten. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. Odeon kinosenter på Storo er landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 54 (Aker brygge/Kjelsås) og 37 (fra Helsfyr/sentrum) som stopper ca. 2 minutters gange fra gården. Buss 20 (Galgeberg/Skøyen) stopper ca. 5 minutters gange fra gården. Trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate/Sandaker. T-bane linje 4 og 6 i Nydalen. Buss 54 og 37 går hele natten i helgene.

Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Stue | Lys og luftig

Stuen er lys og romslig, samt er gulvet belagt med 1 stavs eikeparkett. Tak og vegger er nymalt i moderne blåfarge. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Spesiallaget hems-seng fra Fair Deal i Grimstad med skyvedørsgarderobe på siden. Skyvedørsgarderoben er spesialdesignet fra Garderobemannen. En supert smart og praktisk løsning.

Kjøkken | Stilrent fra HTH

Delikat og stilrent HTH kjøkken fra 2013 med glatte fronter, laminat benkeplate, kullventilator, oppvaskkum, komfyrvakt, opplegg til benkoppvaskmaskin (som medfølger) og integrert komfyr med ny induksjonstopp.

Bad | Delikat og flislagt

Delikat og flislagt baderom fra 2014 med gullvarme. Baderommet inneholder dusjhjørne med skyvedør og to-greps armatur, vegghengt toalett, servantskap med hvite glatte fronter og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Over servanten er det speil, belysning og stikkontakt. I himlingen er det downlights og mekanisk avtrekk. Felles varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og plass til knagger for å henge av deg yttertøy. Veggene er malt i blågrønn. samt er gulvet belagt med 1 stavs eikeparkett. Det er adkomst via felles trappeoppgang med heis, samt har oppgangen callinganlegg.

Felleskostnader

3 152 pr. mnd. Grunnpakke bredbånd, fjernvarme, varmt vann, vaktmestertjenester, vakthold, trappevask, drift av laget, felles byggforsikring, kom. avg. m.m. Herav: Felleskostnader 3.023,- Internett 129,-

Etasje

6 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget disponerer 8 garasjeplasser for kr. 800,- pr. mnd. i garasjeanlegg i nabogården. Det er styret som administrerer disse plasser etter venteliste, så henvendelser skal skje til styret angående disse

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- og kr 600,- for EL-bil i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 431 719 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 554 189 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 7 etasjer, samt kjeller. Grunnmur er i bærende konstruksjoner og etasjeskiller av betong. Yttervegger i murkonstruksjon utvendig pusset og malt. Yttertak tekket med papp/ plater. Vinduer fra 2016 med to-lags glass og med karmer/ rammer av tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument/byggemelding" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument/byggemelding er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc.). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 18 kvm, Bruksareal: 18 kvm, Bruttoareal: 20 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes § 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Andelseiere som overlater bruk av leilighet uten søknad og godkjenning fra styret ilegges et gebyr på kr. 2.000,-.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet varmesentral. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsbestemmelse S-2255. Området forøvrig er regulert til friområde, vei, annet veiareal, offentlig kjørebane, byggeområde for bolig, offentlig bygning, allmennyttig formål m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Stavangergata Borettslag, org.nr. 950.167.688, består av 260 andelsleiligheter.
Styreleder er Thomas Gabler.
Forretningsfører er Obos.
Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.

Borettslaget har egen hjemmeside: http://web3.herborvi.no/0090

Stavangergata Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Oslo Renhold og Vedlikeholdservice AS.
Borettslaget har avtale med Toma Security AS om vakthold.
Borettslaget har avtale med ASC Østlandske Renhold AS om renhold av fellesarealene.
Stavangergata Borettslag får levert fjernvarme fra Fortum Oslo Varme AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 228.228,- pr. 01.05.2020.
Andel fellesformue kr. 15.340,- pr. 31.12.19.

Borettslaget har 1 lån som utgjør totalt kr. 60.782.467, og er tatt opp i Handelsbanken.
Renten på lånet utgjør 2,00 %
Kapitalkostnad er kr. 1.114,-.
Restløpetiden er 20 år og 11 mnd.

Andel fellesgjeld

228 228

Andel formue

15 340

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

De siste årene er det gjennomført omfattende utvendige og innvendige rehabiliteringer av bygningsmassen.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2019: Rens ventilasjonsanlegg
2019: El-bil ladeanlegg garasjeplasser
2017: Rehabilitert bunnledninger.
2016: Fasade rehabilitering. Nye vinduer 2.-7.etasje. Rehabilitert tak.
2015: Oppussing innvendige korridorer. Nye postkasser. 5 nye andelsleiligheter 2.-6. etasje (tidligere vaskerier). 9 nye andelsleiligheter 1.etasje A-oppgang.
2014: Bad/WC ferdigstilt. 13 nye andelsleiligheter 1.etasje B-oppgang.
2012 Elektrisk rehabilitering. Brannvarslingsanlegg installert. Nye porttelefoner. Overgang fjernvarme.
2011: Drenering. Nye avfallsbrønner. Nye boder loft og kjeller. Nytt fellesvaskeri kjeller.
2010: Ny heis. Dører/branndører installert.
2009: Vedlikehold fyrkjele. Vedlikehold av vinduer. Forprosjekt Obos Prosjekt Bad/WC, fjernvarme, heis, 1. etasje, branndører, m.m.
2008: Nye gulvbelegg og postkasser.
2007: Nye gulvbelegg i ganger:
2004: Renovering av bad i østfløyen.
2003: Utskifting av vinduene i tekstillageret. Renovering av to bad i 6. og 7. etg i østfløyen.
2001: Maling av korridorer og trappeoppganger.
2000: Utskifting vinduer i Dagsenteret. Drenering og etterisolering av grunnmur i østfløy.

Husdyrhold

Beboerne må søke styret om tillatelse til dyrehold og er selv ansvarlig for at dyret ikke er til sjenanse for andre beboere. Hunder skal holdes i bånd i fellesarealene. Se borettslagets husordensregler § 6 for mer informasjon.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,85 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 8 500,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visningene er det avtalt kr. 2.500,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Oscar André Halsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.