#RODELØKKA, Vardøgata 1
6 200 000,-
Strøken 4(5)-roms hjørneleilighet I 24 vinduer I Kvik kjøkken I 190m² felles takterrasse I Heis I Garasjeleie

VISNING:

5. august onsdag kl. 17:00 - 18:00
 • Prisantydning: 6 200 000,-
 • Fellesgjeld: 90 002,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 6 297 812,-
 • Ligningsverdi: 1 489 261,-
 • Fellesutgifter: 5346,-

  Varmtvann, kabel-tv og fibernett fra Canal Digital, vaktmestertjenester, trappevask, renter og avdrag på andel fellesgjeld, felles forsikring, kommunale avgifter, normalt vedlikehold m.m.
Beregnet totalkostnad:
6 200 000,- (Prisantydning) 90 002,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 290 002,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 297 812,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 91 m²
 • Bruksareal: 91 m²
 • Bruttoareal: 99 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1933
 • Gårdsnummer: 227
 • Bruksnummer: 452
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 174620335
 • Sist endret: 29.07.20 17:03
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 53%
  eier sin egen bolig
 • 95%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 32%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 95%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 19%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

66-20-0051

Adresse og matrikkel

Vardøgata 1, 0565, Oslo, Gnr. 227 bnr. 452 snr. 1, andelsnr. 18 i Vardøgata 1 borettslag med orgnr. 883678672 i Oslo kommune

Eier

Renate Ullenes Fevang Kristian Audun Bergh

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

BRA/PROM

91 / 91 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1933

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 12150 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 399 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Felles eiet tomt på 1399,5 m2. Bakgård med steinlagt gårdsplass, variert beplantning og sittegrupper. Felles takterrasse.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Beskrivelse

Velkommen til Vardøgata 1 og sjarmerende Rodeløkka!

Velkommen til Vardøgata 1. Dette er en stor 4-roms leilighet med god planløsning og høy standard. Leiligheten er romslig og sørvendt med 24 vinduer som rikelig med lysinnslipp. Gjennomgående god standard hvor bad og kjøkken ble pusset opp i 2016. Tre gode soverom. Dette er en leilighet med høy trivselsfaktor hvor man flytte rett inn!

Borettslaget har kanskje byens hyggeligste felles takterrasse på hele 190 m2 med fantastiske solforhold.

- Heis i bygget
- Mulighet for leie av parkeringsplass med el-lader
- God lagringsplass i to boder
- Lydisolerte vinduer
- Fantastisk takterrasse
- Oppgradert sikriksskap med automatsikringer
- Rema1000 i bygget
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- Veldrevet borettslag
- Sikringsordning
- Varmtvann inkludert
- Gulv slipt i oktober 2016
- Totalrenovert bad fra desember 2015
- 24 lydisolerte vinduer
- 24 Lystette Duette plisségardiner spesialtilpasset til alle vinduene
- Appstyrte panelovner med Wifi i alle rom
- ELKO Plus dimmere i alle rom
- Kvik kjøkken med Quooker Fusion, Cosentino Dekton benkeplate og XXL skuffer med stor oppbevaringskapasitet.
- KabelTV/internett med oppkoblingspunkt både i stue og hovedsoverom
- Spesialbygget garderobe i eik fra 2018

Innhold

Boligen ligger i 3 etasje og inneholder: Entré, baderom, tre soverom, stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer leiligheten to kjellerboder på hhv. 3,5 m² og 4,5 m².

Beliggenhet

Leiligheten ligger veldig fint til på populære og sentrale Rodeløkka - tilbaketrukket og rolig. Borettslaget er veletablert og meget populært. Bakgården og takterrassen er meget hyggelig opparbeidet med sittegrupper og frodig beplantning. Her vil man garantert trives.

Det er også gangavstand til Tøyen hvor du finner mange hyggelige spisesteder, forretninger, utesteder etc. På Grünerløkka finner du et yrende folkeliv og et stort utvalg av restauranter, caféer, barer og butikker m.m. Til fots tar det ti minutter å gå til Olaf Ryes plass på Grünerløkka og en knapp halvtime å gå til Oslo sentrum/Karl Johan.

For den som liker å holde seg aktiv er det rikelig med tilbud i nærheten. Treningssentre i nærheten er Fresh Fitness, SATS og Bare Trening.

Du trenger ikke å gå langt for og gjøre daglighandelen da Rema 1000 ligger i første etasje med post i butikk. Ellers finner du Meny, Kiwi og søndagsåpne Bunnpris og Joker i nærheten.

I august er Tøyenparken tilholdssted for Øyafestivalen, med kjente norske og internasjonale artister på plakaten. Området har lett tilgang til flere matbutikker som f.eks søndagsåpen Bunnpris og Joker, Coop Ekstra, Rema 1000, Kiwi m.m. Apotek, post og andre forretninger har du også i nærheten.

Område rundt Carl Berner er i positiv utvikling med pengeskapsfabrikken og Carl Berner Torg under oppføring. Nyåpnede Carl Berner Passasjen ligger en liten spasertur unna, og her finner du blant annet Kiwi, Waynes Coffee, apotek, vinmonopol, hudpleiesalong og blomsterbutikk. På Carl Berner Torg vil det også åpnes Norges mest moderne Coop Mega, i tillegg til ulike caféer og serveringssteder.

Fra Trondheimsveien er det enkelt å komme seg til sentrum med trikk eller buss fra Sofienberg (17-trikken) eller med T-banen fra Carl Berner eller Tøyen.

Det er ca. 4 minutters gange til T-banen på Carl Berners plass. For øvrig går også buss nr. 31 hele døgnet, ellers flere busser fra Carl Berners plass med avganger til alle byens retninger. Tøyen togstasjon ligger rett opp bakken i Tøyenparken, hvor Gjøvikbanen gir enkelt tilkomst til Nordmarka/Lillomarka (ca. 15 min til Movatn stasjon). Holdeplass for flybuss finner du på Carl Berner.

Entré

Lys og innbydende entré som umiddelbart gir et godt førsteinntrykk. Entréen er svært romslig og har rikelig med plass til oppbevaring. Åpen garderobeløsning med hyller i eik for oppheng til yttertøy og doble vegghengte skoskap. Her er det adkomst via felles trappegang med heis, samt er det callinganlegg i entréen. Parkett på gulv (slipt i 2016) og helsparklede malte overflater på vegg og himling (malt i 2020).

Stue

Velkommen til en meget koselig stue som har lyse og fine flater. Her er det store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys inn i boligen. Dette sammen med en svært funksjonell og romslig romløsning, sikrer en meget luftig atmosfære. I stuen er det også gode møbleringsmuligheter. Her har du plass til både sofagruppe, tv-seksjon og spisegruppe i perfekt tilknytning til både stue- og kjøkkendel. Parkett på gulv (slipt i 2016) og nymalte overflater på vegg og himling (malt sommer 2020).

Stue 2

Stue 2 har vært brukt både som både stue, gjesterom og hovedsoverom. Meget romslig og lyst rom hvor du har vinduer på begge sider som gir et åpent og luftig inntrykk. Her har du god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap- eventuelt sofa, tv, mediemøbel, projektor m.l., opplegg til internet og TV-kabel. Parkett på gulv (slipt i 2016) og nymalte overflater på vegg, vinduskarmer og himling i 2020.

Åpen stue- og kjøkkenløsning

Stilrent og tidløst kjøkken fra kvalitetsleverandøren Kvik. Kjøkkenet ble pusset opp i 2016 og inneholder innredning med hvite glatte fronter, Dekton benkeplate med underlimt oppvaskkum i rustfritt stål, armatur med vannkoker og vifte med skjult komfyrvakt. Vegghengt hylle i eik med belysning er både praktisk og dekorativ. Integrerte hvitevarer som Siemens stekeovn med induksjonstopp, vinskap, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Kjøkkenet har godt med oppbevaringsplass da dybden på skapene er ekstra dype noe som også gir god arbeidsflate. Dette er virkelig et kjøkken man kan kokkelere på!

Bad

Lekkert flislagt bad renovert i 2016 og fremstår som moderne og smakfullt. På gulvet er det heksagon fliser, samt deler av vegg. Ellers delikate keramiske fliser på vegg. Baderomsinnredning består av heldekkende servant over skap med skuffeløsning. Vegghengt speil, speilskap, veggmontert wc og dusjnisje med både regnfallsdusj og hånddusj. Innfellbare dusjdører i herdet glass. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights med LED-lys i himling. Mekanisk avtrekk på bad.

Takterrasse

Fantastisk takterrasse på hele 190 m2 med panoramautsikt utover byen og Rodeløkka. Her kan du nyte solrike sommerdager fra morgen til kveld. Takterrassen er godt utstyrt med flere sittegrupper, solsenger, beplantning og felles gassgrill med stor kapasitet. Her er det god plass til alle beboere og nok boltreplass for de minste.

Borettslaget har en stor felles gassgrill på takterrassen. Gass dekkes av borettslaget. Den har stor kapasitet og kan brukes i både små og store sammenkomster. Den er veldig fin når man vil spise varm middag på takterrassen.

Soverom 2 & 3

Et stort og nydelig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Dype og høye garderobeskap gir mye oppbevaringsplass til finstas og hverdagstøy. Rommet har også lydisolerte vinduer og lystette plissegardiner som er spesialtilpasset og følger med. Det andre soverommet er presentert som kontor med spesialbygget kontorpult og gjesterom med god plass til dobbeltseng. Parkett på gulv (slipt i 2016) og nymalte overflater på vegg, vinduskarmer og himling i 2020.

Felleskostnader

5 346 pr. mnd. Varmtvann, kabel-tv og fibernett fra Canal Digital, vaktmestertjenester, trappevask, renter og avdrag på andel fellesgjeld, felles forsikring, kommunale avgifter, normalt vedlikehold m.m.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Garasjeplasser med el-lader tildeles etter "første mann til mølla"-prinsippet. Administrasjonskostnader til forretningsfører ved overtagelse av garasje etter gjeldende priser. Innskudd kr 1.000,- for garasjeportåpner som refunderes ved tilbakelevering. Garasje følger ikke leiligheten ved salg. Leie for garasjeplassene er kr. 861,- per måned.

Per nå er det ingen venteliste og 2 ledige parkeringsplasser. I tillegg har nåværende eier en parkeringsplass med lademulighet som vil bli frigjort til ventelisten.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 489 261 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 361 340 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygning oppført i 1933. Bygningen ble i 2001 gjort om fra næring til boliger og gjennomgikk da en total rehabilitering/omgjøring samt at 5. etasje ble påbygget. Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong og trekonstruksjoner. Oppforet flatt tak med innvendig fall. Grunnmur i betong. Pussede og malte fasader. Yttertak antas tekket med papp/folie. Trappeløp i betong med terrasso.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra kontor til bolig, datert 10.12.2010 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 99 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av bruker/eier. Bruksoverlating må godkjennes av styret for inntil et år av gangen. Søknadsskjema for bruksoverlating fås ved henvendelse til forretningsfører.

Oppvarming

Oppvarming basert på elektrisitet og felles varmtvann. Gulvvarme på bad.
Sikringsskapet er nytt i 2016 med oppgraderte kurser og med automatisk strømmåler fra 2017.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. Det rives, rehabiliteres og bygges nye boliger i området. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 39 andelsleiligheter.

Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
Vaktmester Andersen leverer vasketjenester og vaktmestertjenester.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 92.581,- pr. 01.03.2020.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 43.638,- pr. 31.12.19.


EIKA-152036707
Restsaldo: 2.608.734,-
Restløpetid: 10 år 9 md.
Andel gjeld: 92.581,-
Rentebetingelser: 2,95 % flytende

Lån EIKA-152036707omfattes ikke av IN-ordningen.

EIKA1-200036696
Restsaldo: 6.686.401,-
Restløpetid: 30 år 10 md.
Andel gjeld: 0,-
Rentebetingelser: 2,95 % flytende

EIKA2-200036706
Restsaldo: 7.050.596,-
Restløpetid: 30 år 10 md.
Andel gjeld: 0,-
Rentebetingelser: 2,95 % flytende

Andel fellesgjeld

90 002

Andel formue

43 638

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 565753

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 2.610.136.
Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 1.665.866.

Årets resultat er på kr 917.598 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2013 - Installert rulleport til garasjeanlegg
2015 - Bytte av vvs i kjeller
2016 - Ny garasjeport
2016 - Ny trapp til bakgård
2017 - Dokumentert at grusvei er vår eiendom
2018 - Nye inngangsdører i 5. etg
2018 - Renovering av bakgård
2018 - Ny belysning med sensor i garasje
2018 - Drenert svalganger
2019 - Installert Elbilladere

Husdyrhold

Det er både lov og velkomment å ha husdyr i Vardøgata 1.Som eier er det viktig å fjerne ekskrementer fra dyret og å sørge for at dyret ikke sjenerer andre beboere. Hunder skal holdes i bånd. Katteeiere er ansvarlig for utplassering og vedlikehold av «kattedoer

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke i handelen:
Louis Poulson taklampe på kjøkken, taklampe i stuen, Muuto lampe på hovedsoverom, String-hyller i stue og gang.
Ribbevegg følger ikke med.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til enh@schalapartners.no eller SMS: 97 95 07 19 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Nytt glass til sprekt vindu er bestilt, borettslagets ansvar og litt leveringstid på glasset. Fikset før overtakelse

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 4 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Eskil Næss Hagen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.