#BRÅNÅSEN/SKEDSMOKORSET, Brånåsveien 100
4 950 000,-
Moderne 5-R enderekkehus over tre plan i barnevennlige omgivelser | Solrike uteplasser | Delikate bad | Garasje

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 4 950 000,-
 • Omkostninger: 132 570,-
 • Totalpris: 5 082 570,-
 • Ligningsverdi: 1 225 629,-
 • Fellesutgifter: 1935,-

  Drift og vedlikehold, felles forsikringer, garasje, kabel-tv/bredbånd, snørydding m.m.
Beregnet totalkostnad:
4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 132 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 082 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Primærrom: 97 m²
 • Bruksareal: 99 m²
 • Bruttoareal: 109 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2014
 • Gårdsnummer: 45
 • Bruksnummer: 39
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 187224268
 • Sist endret: 22.09.20 10:40
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 70%
  eier sin egen bolig
 • 100%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 48%
  har bolig på over 120 kvm
 • 100%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 52%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0049

Adresse og matrikkel

Brånåsveien 100, 2019, Skedsmokorset, Gnr. 45 bnr. 39 snr. 16 orgnr. 812601822 i Lillestrøm kommune

Eier

Bjørn Widar L Strand Jeanette Strand

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

99 / 97 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Rekkehus
 

Byggeår

2014

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Tomt

Areal: 9 884 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplener, trær, busker og diverse beplantning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde i Skedsmo kommune, sentralt plassert midt mellom Oslo og Gardermoen. Området kan by på flere gode aktivitetstilbud for alle og enhver. Blant annet finnes det fotballbane, ballbinge, golf, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg og treningssenter. Området kan også by på flere flotte turområder. Fra boligen har du tilgang til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om blant annet skoler og barnehager i området.

Kort vei til Skedsmo senter som har et variert utvalg butikker og gode servicetilbud. En liten biltur unna ligger Lillestrøm og Strømmen, som kan tilby alt man ellers måtte ønske seg av flotte butikker, kafeér, restauranter og uteliv. Godt kollektivtilbud med buss til og fra Skedsmokorset. Kort vei ut på E6 med rask adkomst til både Oslo og Gardermoen (Ca. 25 minutter begge veier). Ca. 25 km. til Oslo sentrum og ca. 8 km. til Lillestrøm.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass å oppbevare yttertøy og sette fra deg sko i garderobe. Det er også rom for å henge opp knagger på vegg. Veggene er lysmalte og gulvet belagt med fliser som i tillegg har gulvvarme.

Stue

Stuen er holdt i en behagelig, mørkere farge og gulvet er belagt med tre-stavs parkett. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den gjennomgående løsningen sørger for en luftig atmosfære. Stuens utforming er perfekt og muliggjør flere sosiale soner. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I tillegg finner du en koselig peis, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager og en praktisk, innvendig bod med oppbevaringsplass.

Stue 2

Et flott oppholdsrom med mange innredningsmuligheter. Egner seg godt som tv-stue, ungdomsrom eller som et leke/hobbyrom for barna. God plass til stor sofagruppe  eller f.eks. kontor?

Kjøkken

Tidløst og lekkert kvalitetskjøkken fra HTH. Innredning har hvite, glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur. Over kjøkkenbenken er det delvis laminert plate som gjør rengjøringen enkel. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Kjøkkenet er romslig med åpen løsning mot stue, og det er det god plass til spisebord for hyggelige middager. Du finner integrerte hvitevarer som komfyr med nedfelt keramisk platetopp, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Over kokesonen er det montert komfyrvakt og ventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Franke. Lekkasjevarsler er montert i kjøkkenbenk.

Kjøkkenet har også en praktisk kjøkkenøy med ekstra arbeidsplass og tilhørende stoler. Perfekt til en rask frokost på morgningen f.eks.

Bad

Baderommet i 1. etasje er fra 2014 med lyse fliser på vegger og mørke på gulv, samt gulvvarme. Baderommet inneholder servant med skap under og høyskap med ekstra oppbevaringsplass, speil med belysning over, dusjnisje med buede glassdører og toalett med overskap. Laminert benkeplate over opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, så her har du alt du trenger på baderommet.

Flislagt baderom fra 2014 med gulvvarme og stilren innredning i 2. etasje. Baderommet inneholder toalett, servant med ett-greps blandebatteri og skuffeseksjon under, dusjnisje med glassdører og dusjarmatur og høyskap med speilfront. Over servanten er det speil med integrert belysning.

Det foreligger Våtromsbevis på begge bad som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Takterrasse

Fra loftstuen er det utgang til en vestvendt takterrasse på ca. 14 kvm. Med sol mesteparten av dagen kan du nyte de varme sommerdagene og et fredelig syn mot skogen. Det er montert utvendige stikkontakter og utelys på terrassen.

Terrasse

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren, så blir hele boligen forlenget med en privat og herlig terrasse på hele 50 kvm! Terrassen er sydøstvendt og strekker seg rundt det ene hjørnet på huset. Her har du også en gressplen hvor ungene kan ferdes fritt. Det er levegger på siden som skjermer mot innsyn og den gode størrelsen gjør det meget enkelt å innrede med blant annet flere sittegrupper, planter, grill etc. Over stueveggen er det montert markise for solskjerming.

Styret har godkjent å bygge overbygg på terrassen på gavelveggen om ønskelig.

Soverom

Boligen har hele 3 soverom av gode størrelser og som har malte flater i for det meste lysmalte flater. Gulvene er belagt md en tre-stavs parkett. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig med lys i rommene. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Alle rom har garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Hovedsoverommet har i tillegg til garderobeskap et walk-in closet med garderobeinnredning. Med 3 soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Felleskostnader

1.935,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, felles forsikringer, garasje, kabel-tv/bredbånd, snørydding m.m.

Herav:
Garasje kr. 180,-
Bod kr. 25,-
Felleskostnader kr. 1.259,-
TV/bredbånd kr. 471,-

GET er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Kommunale gebyrer utgjør foreløpig ca. kr 12.233,- pr. år. I dette inngår gebyr til vann, avløp og renovasjon samt pipe/tilsyn.

Alarm fra Verisure kan overtas om ønskelig.

Garasje / Parkering

Boligen har egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg merket med nummer 16. Plassen betales gjennom de månedlige felleskostnadene og kan kun omsettes internt i sameiet ihht. vedtektene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 225 629 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 412 263 pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Rekkehus oppført i 2014. Støpt betongplate på mark. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater. Boligen har ytterdør av tre. Terrassedører og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 2013.

Terrassedøren fra stuen i 1. etasje er noe trang om sommeren. Selger har meldt dette til styret og skal ta det opp med utbygger.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 17.11.2015 for eiendommen og garasjekjeller.

Boligens areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 109 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 41 kvm.
Primærrom: 39 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 2 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

2. etasje:
Bruksareal: 41 kvm.
Primærrom: 41 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, omkledningsrom og tre soverom.

3. etasje:
Bruksareal: 17 kvm.
Primærrom: 17 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue.

Boligen disponerer i tillegg en bod i felles garasjeanlegg på ca. 6 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring. Gulvvarme på begge bad.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner fra Heru med aggregat plassert på loft.

 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg og adkomstveier etter bestemmelsene i reguleringsbestemmelser for Brånåsen felt 6 og del av felt 4, datert 23.03.2012.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert en servitutt/heftelse som følger eiendommen. Denne omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledninger (1996).

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelse/servitutt.

Det er opprettet ett realsameie for nabo eiendommen (lekeplass) hvor hver seksjon har en ideell eierandel 2/90 av gnr. 45, bnr 129.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Lillestrøm kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 32 seksjoner. Berglipynten Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 812601822. Regnskap- og forvaltning er i henhold til kontrakt utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er PWC.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registret for selskapet.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 674350

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planlagt at husene skal males i 2022. Kostnaden skal dekkes av hver enkelt seksjon.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyrehold men da forplikter man seg til å overholde følgende regler. Reglene står i sameiets husordensregler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Vaskemaskin, tørketrommel, utebod på terrassen og TV-stativ.
Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøkkenøy med stoler.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.
 

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Styret kan innkalle til dugnad for vedlikehold og lignende etter behov, med plikt for den enkelte seksjonseier å delta. Dersom man ikke møter selv, eller med stedfortreder blir man belastet med kr 500,-.


Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,6% av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.