#SENTRUM LILLESTRØM, Stillverksveien 18
4 350 000,-
Lys og pen 3-R selveier med vestvendt balkong | Heis | Fyring & V.v inkl. | Garasjeplass | Rett ved Lillestrøm stasjon!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 4 350 000,-
 • Omkostninger: 123 430,-
 • Totalpris: 4 473 430,-
 • Ligningsverdi: 945 965,-
 • Fellesutgifter: 3554,-

  Drift og vedlikehold, fjernvarme, felles forsikringer, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, garasje, vaktmestertjenester, snørydding/gressklipping, renhold av fellesareal m.m. Inklusiv 2 garasjeplasser.
Beregnet totalkostnad:
4 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 108 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000,-)) 5 860,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 123 430,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 473 430,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 65 m²
 • Bruksareal: 79 m²
 • Bruttoareal: 87 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2004
 • Gårdsnummer: 81
 • Bruksnummer: 2488
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 167670162
 • Sist endret: 11.02.20 12:25
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 76%
  eier sin egen bolig
 • 95%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 59%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 95%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 36%
  er gift

 

Oppdragsnummer

70-19-0269

Adresse og matrikkel

Stillverksveien 18, 2004, Lillestrøm, Gnr. 81 bnr. 2488 snr. 5 orgnr. 987500115 i Lillestrøm kommune

Eier

Per Gunnar Stokkebryn Amina Stokkebryn

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

79 / 65 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2004

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Tomt

Areal: 3 638 kvm, Eierform: Eiet tomt

Felles tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med plenarealer,
diverse beplantning, prydbusker, sittegrupper, lekeapparater og asfalterte arealer bestående av nedkjøring til garasje, samt gangveier.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget sentralt til i Lillestrøm, med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og byens fasiliteter. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker. Her ligger en av Norges mest moderne kinoer, samt et flott kulturhus som setter opp populære revyer, teaterforestillinger og konserter.

Nebbursvollen Friluftsbad ligger like utenfor sentrum og er et populært badested med tre bassenger, vannsklier, grøntområder og kiosk. Ellers er det nærhet til tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. I tillegg har Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.

Det er også kort vei til Sørum gård med mange koselige aktiviteter innenfor ridning og stell av dyr. Det er ca. 5 min gange til Åråsen stadion, hvor nærområdet tilbyr flere fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall. Besøk gjerne Lillestrøm Golfklubb. Om vinteren legges det kunstis på torget til glede for alle. Du vil også finne et mylder av turstier, løyper og herlige naturperler i nærliggende områder.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lillestrøm stasjon som ligger rett utenfor boligen. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Volla barneskole, Kjellervolla ungdomsskole, samt både Skedsmo og Lillestrøm videregående skole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Rælingen, Mailand og Strømmen videregående. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller. Det er også et bredt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Entré

Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen og er et fint "første møte". Det er god plass til både yttertøy og sko i åpen garderobe. Entréen er også tilknyttet en innvendig bod/omkledningsrom med god lagringsplass. Dørtelefon med åpner plassert på vegg.

Stue

Stuen er lys og fin med eikeparkett på gulv, ellers lysmalte flater. De store vinduene, samt utgang til balkong sørger for godt med naturlig lys inn. Videre er stuen enkelt å møblere med både sofagruppe og spisebord.

Kjøkken

Kjøkken fra byggeår med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum. Under overskap er det benkebelysning og stikkontakter. Ventilator er flexit avtrekksvifte er tilkoblet avtrekkskanal. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin.

Bad

Flislagt bad fra byggeår med gulvvarme. Baderomsinnredningen består av servant med skap under og på siden, speil med belysning over, frittstående toalett og dusjhjørne med forheng. Det er opplegg for vaskemaskin i hjørnet og avtrekksventil i himling.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en vestvendt, innglasset balkong med fine solforhold. Balkongen er på ca. 10,8 kvm og derfor enkel å innrede med balkongmøbler. At balkongen er innglasset forlenger brukstiden og skyvbar/innfellbar innglassing fra Lumon ble montert i 2019. Gulvflater av betong, belagt med plastheller. Balkongen er også tilknyttet en utvendig bod på ca. 2 kvm med ekstra lagringsplass.

Soverom

Boligen har to romslige soverom, hvorav det ene er lysmalt og det andre holdt i en fin gråfarge. Det er god plass til både dobbeltseng og nattbord på begge rom, og de er vendt mot rolige omgivelser. På det ene rommet medfølger et stort garderobeskap med god oppbevaringsplass.

Felleskostnader

3.554,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, fjernvarme, felles forsikringer, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, garasje, vaktmestertjenester, snørydding/gressklipping, renhold av fellesareal m.m.

TV-pakken Start og Bredbånd 50 Mbps fra Get er inkludert i husleien.

Lillestrøm kommune har innført eiendomsskatt og for seksjon 5 i 2019 utgjorde den kr. 1.516,-.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjekjeller.

Sameiet har 8 gjesteparkeringsplasser. Gjesteplassene er beregnet på gjester av beboere i sameiet, og ved bruk skal det benyttes parkeringsbevis. P-beviset må legges godt synlig i kjøretøyet. Det blir delt ut tre P-bevis pr. seksjon. Disse er gyldige for to år om gangen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 945 965 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 405 473 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokken ble oppført i 2004. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betongelementer og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av malte betongelementer og har innslag av fasadeplater og malt trepanel. Takkonstruksjon av tilnærmet flatt tak utvendig tekket med papp/membran, ikke besiktiget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse datert 19.08.2004 for eiendommen med tilhørende garasje.

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 87 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, baderom, kjøkken, spisestue/stue og to soverom.
Sekundærrom: 14 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt etter informasjon på leietaker er tilsendt styret.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer med varmtvann fra felles fyringsanlegg og
varmekabel på baderom.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i reguleringsplan for Lillestrøm sydområde, datert 03.02.1997. Området er forøvrig regulert til kontor, forretning, industri, offentlig byggeområde m.m.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert to servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledninger (2001) (2002).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Skedsmo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 100 seksjoner. Sameiet Tærudparken 2 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 987500115. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er EY.

Sameiet har egen hjemmeside, se: http://www.tp2.no/

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for selskapet.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 85205814

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet er ca. 15 år gammelt og det må påregnes større vedlikeholdsoppgaver de neste årene. Blant annet må taket rehabiliteres om noen år. Sameiet har gått med overskudd over flere år, og derfor spart opp penger til vedlikeholdskostnader som kommer fremover.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt i sameiet. Dyret kan forlanges fjernet dersom det er til vesentlig sjenanse for beboerne. Hunder skal alltid være i bånd. Ekskrementer som husdyr legger igjen på sameiets fellesarealer, skal fjernes umiddelbart.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jh@schalapartners.no eller SMS: 91 65 19 02 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst angi ønsket overtagelse ved budgivning.

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret. Styregodkjenning kan ikke nektes dersom det ikke er saklig grunn for det.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

 

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,75% av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 3.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik HolmAnsvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.