JESSHEIM, Sandmovegen 3
4 500 000,-
Omfattende oppusset (2019) enebolig med 3 soverom | Dobbelgarasje | Flytt rett inn!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 4 500 000,-
 • Omkostninger: 126 320,-
 • Totalpris: 4 626 320,-
 • Ligningsverdi: 966 420,-
Beregnet totalkostnad:
4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 626 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 116 m²
 • Bruksareal: 125 m²
 • Bruttoareal: 140 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1969
 • Modernisert: 2019
 • Gårdsnummer: 81
 • Bruksnummer: 133
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 163618000
 • Sist endret: 03.09.20 12:59
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 74%
  eier sin egen bolig
 • 97%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 66%
  har bolig på over 120 kvm
 • 50%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 39%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-19-0190

Adresse og matrikkel

Sandmovegen 3, 2052, Jessheim, Gnr. 81 bnr. 133 i Ullensaker kommune

Eier

FOB EIENDOM AS V/ Espen Opsahl og Jørn Wrangell v. Espen Opsahl

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er kr. 10 459,- for 2019.

BRA/PROM

125 / 116 m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1969

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til boligens energiforbruk.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på gårdsplass.

Parkering i dobbelgarasje og på gårdsplass.

Garasjen har dekke i betong. Yttervegger er kledd med stående malt trepanel og teglforblending. Pulttak i trekonstruksjon, tekket med papp. Det er to vippeporter. Innvendig er det delevegg mot nabogarasje i lettklinkerbetong.

Tomt

Areal: 673 kvm. Eierform: Eiet tomt.
Pent opparbeidet tomt med gruset gårdsplass og adkomst, plenarealer, hekker, gjerde og rikelig med beplantning. Det er nedgravet parafin/oljetank på tomten.

Beskrivelse

Velkommen til denne flotte eneboligen i Sandmovegen 3! Boligen ligger rolig og solrikt til på en pent opparbeidet tomt. Videre er boligen tidsriktig pusset opp innvendig i 2019 med blant annet nytt kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer, rehabilitert bad i 1. etasje og nytt etablert wc/vaskerom i kjeller, nye overflater i moderne farger og pent laminatgulv i alle rom, nytt rør- og el-anlegg, etterisolerte vegger og loft, utstrakt bruk av downlights samt nye vinduer og dører. I tillegg er det ca. 21 kvm terrasse, parkering i dobbelgarasje og på gårdsplass, 3 soverom og en meget romslig kjellerstue med mange bruksmuligheter.

Innhold

Boligen strekker seg over to plan hvor du finner stue med utgang til terrasse, kjøkken, 3 soverom, bad, gang/entré i 1. etasje. I underetasjen finner du kjellerstue, wc/vaskerom og bod. Det er krypeloft med adkomst via utvendig luke i gavlveggen. Ellers er det en dobbeltgarasje og utvendig bod.

Del av bygningen har krypekjeller. Adkomst via innvendig luke i vegg fra wc/vaskerom.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Ekornrud tett opp til Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Gangavstand til daglige servicetilbud, barnehager og skoler, samt offentlig kommunikasjon med bussforbindelser. Kort avstand til Jessheim sentrum med et godt utvalg i forretninger, fasiliteter servicefunksjoner samt ytterligere offentlig kommunikasjon med buss- og tog forbindelser.

Kort vei til gode tur- og rekreasjonsområder i omkringliggende friluftsområder og ved Nordbytjernet, samt kort avstand til flere fiske- og badevann i Romeriksåsen. I området finner du lysløype, markastue med servering i vintersesongen og gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Forøvrig kort vei til bl.a. Ullensaker kulturhus med kino og kulturtilbud, idrettsanlegg og treningssentre. Det er og kort vei til Jessheim friidrett stadion, idrettshall, tennisanlegg og flere treningssentre. Ikke langt fra boligen finner du en stor lekeplass, Holmsletta grusbane og Jessheim ridesenter.

Stue | Med utgang til terrasse

Innbydende stue med store vindusflater og åpen løsning mot kjøkkenet. Vestvendt terrasse i trekonstruksjon med adkomst fra stue, ca. 21 m². Terrassen er takoverbygget. En sidevegg er bygget inn og har vindusglass.

Kjøkken | Moderne & åpent

Nytt kjøkken fra Kvik med sorte og moderne fronter. Laminat benkeplate med planlimt kum. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert i innredningen.

Bad | Lekkert & flislagt

Delikat, flislagt baderom med store fliser og varmekabler i gulv, veggmontert toalett med innebygget sisterne, dusjsone med innfellbare glassvegger, benke- og veggskap med glatte fronter, overskap med speilfronter og belysning over servant. Mekanisk avtrekk tilkoblet ventil i himling. Det er downlights i tak vindu på vegg.

Soverom | Trendy fargevalg

Det er 3 soverom i nær tilknytning til hverandre, spesielt egnet for barnefamilier. Soverommene har malte vegg- og takflater i samme farger. Det er 1-stavs laminat på gulv og downlights i tak.

Kjellerstue | Boltreplass

Romslig kjellerstue med mange muligheter, f.eks lekestue, biljardbord, tv-spill, kontorplass eller hobbyrom. Det er downlights i tak og 1-stavs laminat på gulv. Det er montert vinduer i kjellerstue som er godkjente som rømningsvei ihht til rapport fra takstmann.

Wc/vaskerom | Praktisk

I kjelleren finner du boligens praktiske vaskerom med toalett. Flislagte gulv og vegger.

Entré | Et godt førsteintrykk

Det første du møter er en hyggelig entré. Det er naturlig plass til skohylle og oppheng av yttertøy. Gulvet er belagt med store fliser og veggene er malt i delikate farger. Det er downlights i tak. Isolert ytterdør med glassfelt. Støpt og flislagt platting i forbindelse med inngangsparti, ca. 4 m².

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 966 420 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 479 113 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra kommunen ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Kjeller med grunnmur lettklinkerbetong og støpt betong. Øvrige etasjer med yttervegger i bindingsverk, kledd med stående malt trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med plater i metall. Eventuell drenering og utvendig fuktsikring av grunnmur fra byggeår. Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2019. Terrassedør med tolags isolerglass, produsert i 2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 1970 for eiendommen. Følgende arbeid gjenstod på denne tiden:
Kjeller:
- Utføring over vinduer.
- Montering av dør.
- Vaskerom skal ha vanntett gulv, samt må tak og vegger av tre behandles.
- Sprekker i gulv må utbedres.
- Forsikre om at deleveggens tykkelse er tilstrekkelig.
- Isolering av rør i blindkjeller.
- Lekkasje i vegg må undersøkes og utbedres.

Loft:
- Isolering av avtrekkskanal gjennom loft.

Utvendig:
- Sprekker i grunnmur og trappeplate må utbedres.
- Montering av takstige av brannfast materiale.

Eiendomsmegler har ingen kunnskap om hvorvidt dette er innsendt /gjenstående arbeider. Dokumentet følger vedlagt.

Garasjen har ikke ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 140 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: kjellerstue og wc/vaskerom.

1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, kjøkken, 3 soverom, bad, gang og entré.

Garasjen:
Bruksareal: 39 m².
Primærrom: 0 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ikke utleiedel. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen oppvarmes via elektrisitet. Det er luft til luft varmepumpe i stuen.

Utstyr

- Ledningsnett for vann i rør-i-rør systemer med fordelerskap i wc/vaskerom.
- Sikringstavle med jordfeilautomater. Skapet er montert i wc/vaskerom.

Løpende kostnader

Bredbånd fra ca. kr. 250,- pr. mnd.
Kabel-tv fra ca. kr. 199,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om boligens løpende kostnader.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "gang- og sykkelveg m.m langs RV 174, Gml. Algarheimsveg/fonbekkrysset" m/best. vedtatt 28.05.1996 og en mindre vesentlig endring vedtatt 15.06.2009. Avsatt i kommunedelplanen til: boligbebyggelse - Nåværende vedtatt 07.09.2015. Grenser inntil reguleringsplan for: "Meiserudtunet" vedtatt 10.10.2017. Største tillatte utnyttingsgrad er 30 %. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter registrert.
Denne matrikkelen er opprettet fra Knr:0235 Gnr:81 Bnr:126

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Det er ikke installert vannmåler.
Eiendommen ligger til privat veg.

Forsikring

Eika

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Det er nedgravet parafin/oljetank på tomten. Myndighetene har laget forbud mot fossil oppvarming som inntrer 1. januar 2020.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr 35.000,- . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.400,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.