#ELTONÅSEN, Harstadbekken 13
3 950 000,-
Enebolig fra 2017 | 3 soverom og 2 bad | Stor terrasse på 41 m2 | Garasje | Rett ved Romeriksåsen!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 3 950 000,-
 • Omkostninger: 113 320,-
 • Totalpris: 4 063 320,-
 • Ligningsverdi: 672 968,-
 • Fellesutgifter: 1250,-

  Drift og vedlikehold, felles forsikringer, snøbrøyting, kabel-tv m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 113 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 063 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 112 m²
 • Bruksareal: 112 m²
 • Bruttoareal: 122 m²
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2017
 • Gårdsnummer: 83
 • Bruksnummer: 42
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 162420250
 • Sist endret: 15.01.20 17:02
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 86%
  eier sin egen bolig
 • 98%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 75%
  har bolig på over 120 kvm
 • 65%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 58%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

70-19-0217

Adresse og matrikkel

Harstadbekken 13, 2034, Holter, Gnr. 83 bnr. 42 snr. 11 orgnr. 919860499 i Nannestad kommune

Eier

Fredrik A Heesbråten Rebecca Eugenie Skåring

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

112 / 112 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Enebolig i kjede
 

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Tomt

Areal: 257 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Eiendommen ligger i et veletablert boligområde med trehusbebyggelse fra samme tid. Adkomst fra Øyungsvegen/Harstadbekken. Tomten er hovedsakelig flat. Asfaltert oppkjørsel til garasje og forøvrig er tomten opparbeidet med asfaltert biloppstillingsplass og plenområder.

Beliggenhet

Boligen ligger ved et nyetablert boligområde På Eltonåsen i Nannestad kommune. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder i Romeriksåsen. Områdene kan by på mange fine sykkel- og turstier, samt flere fiske og badevann innover i marka. Marka har også utallige lysløyper og gir mulighet til rekreasjon hele året rundt.

Det er gangavstand til flere barnehager (en rett ved) og skoler. Boligen sokner til Eltonåsen barneskole og ungdomsskole. Videregående finnes i Nannestad sentrum. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller, ved Lillestrøm. Kjapt oppsummert kan boligfeltet beskrives som det ideelle stedet for barnefamilier. Det er også kort vei til fasiliteter som butikker, kafé og apotek. Dagligvarehandelen kan gjøres hos blant annet Kiwi og Coop Extra på Eltonåsen.

Nannestad er en kommune i stadig vekst, og er en av de raskest voksende kommunene på Østlandet idag. Stort fokus på flere nye boliger, skoler, barnehager, rekreasjon-, fritid- og idrettsaktiviteter samt utbygging av parker, turområder m.m.

I Nannestad Sentrum finner du alt du skulle trenge av butikker, servicetilbud, bibliotek, kulturhus, kafeér m.m. Området byr også på flere aktiviteter og idrettslag; bl.a. kan det nevnes fotball, håndball, klatring, snowboard, skateboard, ski og skiskyting, sykkel, klatring, teater, dans, korps med flere. Her finnes det rett og slett noe for enhver smak, enten om du trives best alene i skog og mark eller sammen med kamerater og venninner på idrettsarenaen.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 12 minutter til Nannestad torg med apotek, spisesteder, vinmonopol m.m. Jessheim storsenter er kun en kort biltur unna og har hele 145 butikker. Kulturhuset med kino, bibliotek, konserter m.m. ligger redd ved.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon med buss fra Holter eller Eltonåsen bussterminal. Med bil tar det ca. 12 minutter til Gardermoen, ca. 20 minutter til Lillestrøm og ca. 40 minutter til Oslo sentrum.

Entré

Entréen er lys og åpen med flislagt gulv og downlights i himling. Her er det god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i garderobeskap (1,0 meter) og på knagger. Det er forøvrig rom for annen oppbevaringsløsning under trappen.

Stue

Stuen er romslig og byr på flere innredningsmuligheter. Her kan du enkelt innrede med både sofagruppe og spisestue. Gulvflatene er belagt med pen 3-stavs parkett, mens øvrig flater er holdt lyse og i blått. Det er montert en hyggelig peisovn fra Heat Glo som gir god varme på kaldere dager og bidrar med en god atmosfære til rommet.

Kjøkken

Boligen har et stort kjøkken med god skap- og benkeplass. Innredningen har glatte fronter i matt, hvit utførelse og laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum. Ventilatoren med belysning og avtrekk ut fra bygget. Videre er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Under overskapene er det lysarmatur og komfyrvakt er installert over platetopp.

Bad

Boligen har to bad, ett i hver etasje. Begge bad er flislagt med gulvvarme og har belysning i himling. Bad I er innredet med servant med skuffeseksjon under, vegghengt speil med belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dører. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin og avtrekksventil i himling med mekanisk avtrekk ut av bygget.

Bad II er innredet med servant med skuffer under, vegghengt speil med belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dører. Avtrekksventil på vegg med mekanisk avtrekk ut av bygget.

Begge bad har fått våtromsbevis fra Anticimex. Dette dekker reparasjon av selve badet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom. Se siste side vedlagt i boligsalgsrapporten for vilkår.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til en stor, sørøstvendt terrasse på 41 kvm. Den romslige størrelsen gjør det enkelt å møblere med utemøbler, grill, planter etc. Terrassen er skjermet med levegger og det er montert både stikkontakt og lys.

Soverom

Boligen har tre soverom samlet i 2. etasje, samt et kontor. Etasjen har en fin rominndeling som har sørget for romslige soverom med god plass til stor seng, nattbord og øvrig tilhørende møblement. For å holde soverommene ryddig er det viktig med garderobeløsning. Det medfølger garderobeskap på alle rom. To av soverommene har garderobeskap på 1,0 meter og på hovedsoverommet følger et stort garderobeskap på 2,5 meter.

Felleskostnader

1.250,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, felles forsikringer, snøbrøyting, kabel-tv m.m.

Telenor er leverandør av TV/internettjenester.

Garasje / Parkering

Det er asfaltert oppkjørsel til garasje og biloppstillingsplass foran hus/garasje.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 672 968 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 422 683 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligen er oppført med bærende konstruksjoner i betong og trekonstruksjoner. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Grunnmur av murelementer. Støpt plate på mark. Yttervegger er bindingsverksvegger utvendig kledd med liggende dobbeltfalset trekledning. Boligen har slett entredør med glassfelter fra byggeår. Vinduer og balkongdør med to-lags glass fra byggeår. Slett inngangsdør til bod fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.04.2018 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 122 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 56 kvm.
Primærrom: 56 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad og stue med delvis åpen kjøkkenløsning.

2. etasje:
Bruksareal: 56 kvm.
Primærrom: 56 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, kontor og tre soverom.

I tillegg medfølger tilliggende garasje på 18 kvm og en utvendig bod på 5,7 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Den enkelte seksjonseier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt ovn. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinningsanlegg.

Løpende kostnader

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2018:
Avløp: 4.523,-
Feiing: 596,-
Renovasjon: 3.873,-
Vann: 329,-

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i detaljregulering for Harstadbekken, datert 03.07.2014.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert en servitutt/heftelse som følger eiendommen. Den omhandler blant annet rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg.

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Sameie

Sameiet Eltonåsen hageby har organisasjonsnummer 919860499 og består av 24 eneboliger i kjede.

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er ingen lån registrert for selskapet.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 87340240

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jh@schalapartners.no eller SMS: 91 65 19 02 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Fellesområder er alle seksjonseieres ansvar. I og med at sameiet ikke har leid inn gartner/vaktmester, fordeles ansvaret ukesvis for hver seksjon.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

 

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,65% av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 3.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.