#Bekkelaget / Nordstrand, Seterhøybakken 4
10 700 000,-
Drømmebolig | Fantastisk utsikt | Stor hage | God takhøyde | Garasje | Tilhører Kastellet skole

VISNING:

17. november søndag kl. 12:30 - 13:30 18. november mandag kl. 18:30 - 19:30
 • Prisantydning: 10 700 000,-
 • Omkostninger: 276 200,-
 • Totalpris: 10 976 200,-
 • Ligningsverdi: 1 701 639,-
Beregnet totalkostnad:
10 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 267 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 276 200,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 976 200,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Tomannsbolig
 • Primærrom: 161 m²
 • Bruksareal: 163 m²
 • Bruttoareal: 176 m²
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 5
 • Byggeår: 1931
 • Gårdsnummer: 157
 • Bruksnummer: 187
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 162724419
 • Sist endret: 12.11.19 14:19
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 81%
  eier sin egen bolig
 • 96%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 75%
  har bolig på over 120 kvm
 • 78%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 38%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

70-19-0213

Adresse og matrikkel

Seterhøybakken 4, 1176, Oslo, Gnr.157 Bnr.187 Snr.1 i Oslo kommune

Eier

Jørgen Saxegaard Karianne Saxegaard

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det nabolagsprofil, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger og ferdigattest. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Eiendomsskatt for seksjon 1 utgjør i 2019 kr. 2535,- pr. år netto.
Det gjøres obs på at eiendomsskatten kan øke f.o.m 2020.

Kommunale avgifter

Kr. 11 774 pr. år

BRA/PROM

163 / 161 m²

Antall soverom

5

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Tomannsbolig

Byggeår

1931

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er ifølge selger ca. 19.000 kwh for 1. etasje inkl. kjellerrom.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer en plass i en felles dobbel garasje med sykkelbod på baksiden. Ellers gateparkering etter stedets gjeldene bestemmelser. Forøvrig lagringsplass under veranda.

Sykkelparkering er i hage under garasjetak.

Boligen disponerer en plass i en felles dobbel garasje med sykkelbod på baksiden. Ellers gateparkering etter stedets gjeldene bestemmelser. Forøvrig lagringsplass under veranda.

Tomt

Areal: 1 156 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Boligen har en pent opparbeidet felles hage med busker, frukttrær og div. beplantning. Stein belagt trapp og gangsti fra garasje mot hus.
Hagen er i utgangspunkt felles, men det er avtalt at hver etasje har en prioritert/naturlig "privatdel". Megler har skisse tilgjengelig på visning.

Resten av hagen er fellesarel, dvs. utvendig trapp fra garasjen, hagen mot sør, nedre nivå ved garasjen, hagen mot øst og arealer utenfor gjerde og garasje.

Innhold

Boligen er over to plan.

1. etasje inneholder: Entré/hall, wc-rom, kjøkken, to soverom, baderom, spisestue og stue med utgang til en syd/- vestvendt balkong.

Underetasje inneholder: Trappegang, kontor/sov, to soverom, kjellerstue, bad og bod.

I tillegg disponerer boligen en plass i en felles dobbel garasje med sykkelbod på baksiden og felles bodareale i kjeller med skapplass og felles vaskerom.

Beliggenhet

Beliggende i et meget attraktivt og veletablert villaområde på Bekkelagshøgda/Nordstrand. Boligen ligger usjenert til i en privat vei. Et eldorado for barn i et bilfritt bomiljø med flere barnefamilier i området, Nordseterskogen som nær nabo og kort vei til Kastellet barneskole. Området er meget populært og ettertraktet der det ligger rolig, tilbaketrukket og sentralt til i forhold til Holtet og Nordstrands mangfoldige fasiliteter. Umiddelbar nærhet til nærbutikk (Spar) delikatessebutikken Jacobs, skoler og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til diverse servicetilbud på Sæter, Lambertseter og Holtet. Nærhet til flere friområder.

Trikkeholdeplass på Sørli og Holtet med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum. Buss i Raschs vei (rute 74). Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Østmarka og Ekebergsletta med flotte turområder Det finnes både lysløyper, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, Ekebergrestauranten og skulpturparken m.m. Eiendommen ligger også i nærheten av fjorden, med flere hyggelige badestrender, som bla. Ulvøya, Nordstrand bad og Katten.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.: Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. KFUM-hallen og kunstgressbaner på Ekeberg.  

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. Bækkelaget tennisklubb. Bækkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen. Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen. Kort avstand til områdets lokale alpinbakke - Sloreåsen.

Treningsstudio: BestHelse på Holtet, Evo på Sæter og Elixia på Lambertseter.

1. Etasje

Entré/Hall: Entré med god plass til å henge fra seg yttertøy i hverdagen. Skyvedørsgarderobe med speildør er integrert og har godt med oppbevaring. Yttergang benyttes også til å henge fra seg klær/sko.

Stue: Pen og lys stue med store vindusflater som gir gode lysforhold og hyggelig utsikt. Her har du god plass til sofagruppe og TV med tilhørende møblement. Direkte utgang til 16 m² solrik syd/- vestvendt balkong med sjøutsikt. Balkongen har god plass til sittegruppe, beplantning og er forøvrig utstyrt med utelys og strømuttak. Her vil du få sol hele dagen, til solnedgang. Boligen innehar i tillegg en elegant spisestue som ligger tilknyttet stuen. Spisestuen er meget romslig og har rikelig med plass for et større spisebord og tilhørende møblement.

Kjøkken: Kjøkkenet ligger i eget rom til høyre for entréen og har en moderne og lekker innredning fra Ikea. Kjøkkenet er fullstendig rehabilitert med de originale Historiske fliser og den består av lakkerte skapfronter, oppvaskkum, ventilator og innfelte hvitevarer som koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet er praktisk innredet og byr på rikelig med skap- og benkeplass. Rommet er malt i en fin fargetone, kombinert med lekre dekorfliser på den ene veggen, samt på gulv. Ellers har kjøkkenet godt med lysinnslipp fra store vindu og god plass til spisebord.

Soverom 1: Meget romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Det er også god oppbevaringsplass i form av stor skyvedørsgarderobe. Rommet er malt i en behagelig fargetone.

Soverom 2: Soverom II er også av god størrelse med plass til seng, skrivebord og garderobeløsning.

Bad: Romslig baderom med adkomst fra spisestue og hovedsoverom. Overflater er belagt med mosaikkfliser og gulvvarme. Baderomsinnredningen består av servant med skuffeseksjon, speil med sidelys, veggskap og innfliset badekar med skyvedører. Mekanisk avtrekk styrt fra bryter.

Wc: Vegghengt toalett i samme etasjeplan med hjørneservant, speil og vegghengt klosett.

Underetasje

Kjellerstue: Praktisk kjellerstue som er perfekt for ungdommen og barna i huset. Kjellerstuen har en god størrelse og er enkel å møblere. Murt peis i hjørnet som bidrar til varme og hyggelig atmosfære.

Soverom 3 og 4: I underetasjen finner du to gode soverom, hvorav begge rommene er av god størrelse med plass til seng og garderobeløsning.

Kontor/sov: Rommet benyttes i dag som kontor. Men kan utmerket brukes som soverom 5 eller gjesterom.

Bad/wc: Flislagt bad med gulvvarme. Baderomsinnredningen består av servant, speil, frittstående klosett og åpen dusjløsning
med forheng. Mekanisk avtrekk fra baderom. Vaskemaskin og tørketrommel i kjeller benyttes i dag kun av 1. etasje.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 701 639 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 125 899 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Tomannsbolig over to plan bestående av 1. etg. og kjeller med bærende konstruksjon i betong/trekonstruksjoner. Skillende dekker i bjelkelag av tre. Fasader forblendet med og liggende malt/- beiset panel. Klassisk saltakkonstruksjon tekket med takstein. Antatt støpt plate på mark med grunnmur i antatt steinkonstruksjoner og betong antatt fundamentert til fjell. Drenering fra antatt byggeår. Boligen er opplyst fundamentert på fjell med naturlig drenering. Tilstandsrapporten er utarbeidet av takstmann og byggmester - Håkon Hosle, datert 04.11.19.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken. Huset har attestert attest datert 21.12.1923. Dette er en bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp.

Det foreligger også:
- Seterhøybakken 4 - ferdigattest for garasje, 20.12.1983.
- Seterhøybakken 4 - Våningshus byggeanmeldelse, 23.01.1930.

Underetasjen/ kjeller har de siste 40 årene vært bruk som kjellerstue og soverom. Rommene er omgjort uten byggemelding til kommunen og uten at bruksendring er registert. Arealet i underetasjen er målbart selv om det ikke er godkjent til varig opphold.

Boligens areal

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 163 kvm, Bruttoareal: 176 kvm


U. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, kontor, kjellerstue, bad/wc, 2
soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 106 m².
Primærrom: 106 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken, bad, stue, wc, 2 soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen leies idag ikke ut. Del av kjeller av vært leid ut tidligere. Huset har ekstra inngang til kjeller/underetasje. Det finnes egen strømmåler for kjeller.

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med varmekabler på begge baderom, wc og på ett soverom i kjeller, vannbåren gulvvarme på kjøkken, varmepumpe og murt peis i kjellerstue ellers panelovner og bergvarme med radiatorovner.

Løpende kostnader

Kostnader i forbindelse med internett, kabel-tv, strøm m.l. kommer i tillegg. For strømkostnader, se energiforbruk

Felleskostander mellom seksjonene fordeles likt. For denne seksjonen påløper det følgende kostnader:
Eiendomsskatt for 2019: kr. 2.535,- /år
Kommunale avgifter: kr. 11.774,- /år
Forsikring: ca. kr. 4.500,- /år netto.
Altibox - Tv - internett: kr. 1050,- / mnd.

Hver etasje har likt ansvar for gressklipping, snømåking, vask felles inngang, vask av tak på garasje, rake løv o.l. Den enkelte seksjon har har selvstendig ansvar for gressklipping og annet hagearbeid for sin del av hage og garasje. Større prosjekter som f.eks: maling av hus, vedlikehold takrenner, service varmepumpe o.l skal avtales mellom partene før arbeidet igangsettes.
 

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-4220 av 15.03.2006. Reguleringskart med bestemmelser (datert 23.10.19) ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt kan være en rettighet eller en forpliktelse boligen har. Det er registrert fire servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet :

Oslo kommunes rett til å anlegge hovedledninger for vann og kloakk lang tomten. Ledningene legges i kant av regulert vei langs tomtens. Oslo kommune erstatter eventuelle skader som arbeidet påfører eiendommen. Eier forplikters seg til å ikke bygge over ledningene eller påføre dem skade eller gjøre dem vanskelige å komme til.

Det er i tillegg 3 servitutter som er digitalisert i digitalarkivet. Disse er håndskrevet og vanskelige/umulige å tyde.
Bestemmelse om bebyggelse (1922), erklæring/avtale (1922), bestemmelse og veg (1931). Huset har vært i familien siden 1964  og selger kjenner ikke til noen forpliktelser som negativt påvirker eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Fellesareal: Garasje
Yttergang og noe areal i kjeller. Kjeller: trapp fra yttergang til kjeller, kjellergangen fra til vaskerom og vaskerom/teknisk.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 87412738

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert og kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke blir avtalt. Frittstående hvitevarer kan evt. kjøpes av selger dersom ønskelig. Kjøkkenhylle over vask er ikke fast inventar, og vil bli tatt ned. De to lysekronene på hhv kjøkken og i stue kan følge med.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,-, markedspakke kr. 14.990,-, sikkerhetsstillelse kr. 989,-. For visninger er det avtalt kr. 5.000,- (ubegrenset). Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Marius Wang

SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.