#LILLESTRØM/VOLLA, Kjellergata 39C
5 780 000,-
Lys, romslig & gjennomgående 3-r i attraktivt område | Vestvendt terrasse på 24m2 | Garasjeplass | Heis | Sentrumsnært

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 5 780 000,-
 • Omkostninger: 153 320,-
 • Totalpris: 5 933 320,-
 • Fellesutgifter: 8507,-

  Fellesutgiftene betales pr kvartal. Vaktmester (trappevask, gressklipping, snømåking mm), felles strøm, Varmtvann, felles byggforsikring, kommunale avgifter, driftskostnader, vedlikehold m.m.
Beregnet totalkostnad:
5 780 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 144 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 780 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 153 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 933 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 96 m²
 • Bruksareal: 96 m²
 • Bruttoareal: 106 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1996
 • Gårdsnummer: 83
 • Bruksnummer: 230
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 167693861
 • Sist endret: 05.03.20 11:34
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 94%
  eier sin egen bolig
 • 98%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 50%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 15%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

70-19-0210

Adresse og matrikkel

Kjellergata 39C, 2003, Lillestrøm, Gnr. 83 bnr. 230 snr. 2 orgnr. 913788370 i Lillestrøm kommune

Eier

Vera Kristiansen og Mona Brenden 

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

96 / 96 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet
 

Byggeår

1996

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 3 597 kvm. Eierform: Eiet tomt.
Tomten er fellesareal.
Tomten er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, og parkeringsarealer.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Velkommen til en lys og romslig 3-roms i et attraktivt boområde på Volla, kun rundt 1000m fra bykjernen. Praktisk gjennomgåenede planløsning sørger for en lys og luftig atmosfære. Stuen har utgang til boligens solrike, og ikke minst, usjenerte terrasse på hele 24m2 med liten bod på 1m2, og rett ut til stor boltreplass i felles hage.
Her bor du i et rolig, fritt område med et rikt utvalg av fasiliteter!

-Romslig stue med gode møbleringsmuligheter
-Vestvendt terrasse på 24m2 med hyggelig utsyn over grøntområder
-Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass
-2 store soverom hvor det ene er tilknyttet eget kontor
-2 flislagte baderom hvor det ene har badekar og opplegg for vaskemaskin
-Trivelig entré med skyvedørsgarderobe
-Trappefri adkomst
-Garasjeplass med heisadkomst
-Bod på 5m2
-Vvann inkludert i felleskostnadene. 

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder stue med utgang til platting, kjøkken, 2 soverom, 2 bad/wc, garderobe og gang/entré.
I tillegg disponerer leiligheten en garasjeplass med heisadkomst i felles garasjeanlegg med tilhørende bod på ca. 5 m2.

Beliggenhet

Leiligheten har en barnevennlig og attraktiv beliggenhet sentralt til på Volla i Lillestrøm. Her har du nærhet til sentrum med et rikt og variert utvalg av butikker, skoler og flere barnehager like ved. Det er heller ikke lang vei til Strømmen Storsenter, et svært innholdsrikt kjøpesenter. Dagligvare kan gjøres på Coop Obs. Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, ridesenter, treningssenter og kino m.m.

Det er kort vei til Nebbursvollen Friluftsbad, som er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. Eiendommen har også nærhet til skjønne tur- og rekreasjonsområder som er perfekt for både sommer og vinter. På de opplyste stiene finner du flere statuer og andre kunstverk.

Kollektivtransport består av buss og tog, hvor nærmeste holdeplass befinner seg på Jonas Lies gate med linje 100, 110, 320 og 380. Toget fra Lillestrøm stasjon bruker ca. 10 minutter til Oslo S hvor du finner hovedstadens populære handlegater.

Stue | Med solrik terrasse

Stuen er lys og romslig, samt er gulvet er belagt med parkett. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært praktiske løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren til side, så blir hele stuen forlenget med den herlige terrassen på hele 24 m2. Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning, så du kan nyte solrike dager. Terrassen er vestvendt så her kan du fint tilbringe sommeren. Her finner du markise, utelys og stikkontakt for en hyggelig atmosfære. Ellers finner du en praktisk utebod på ca. 1 m2. Gulvet er belagt med plastfliser.

Kjøkken | Godt med skap- og benkeplass

Kjøkkenet har profilert innredning i tre med benkeplate i laminat med nedfelt dobbelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Mellom over- og underskapene er det hvite fliser med mønster. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Det er god plass til en spisekrok for hyggelige måltider. Ellers finner du opplegg for oppvaskmaskin, integrert komfyr og nedfelt platetopp, samt er det tilkoblet en ventilator over kokeplassen. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging.

2 soverom | Luftig om romslig

Boligen har to soverom av gode størrelser og har malte flater i smakfulle farger. Begge rommene har et stort vindu med bred karm som slipper inn naturlig lys. Ettersom soverommene er svært romslige, er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Det ene rommet har et garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Det andre soverommet er tilknyttet et eget kontor, hvor barna kan gjøre skole eller hvis du trenger å få unna gjort litt arbeid. Med to soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse eller barnerom.

Dette soverommet er tilknyttet et eget kontor hvor barna kan gjøre skole eller du trenger å få litt arbeid unnagjort.

Bad 1 | Med badekar

Pent og flislagt baderom med gulvvarme. Her finner du et badekar med dusj, så du kan nyte et deilig bad. Ellers finner du toalett, baderomsinnredning med profilerte fronter og underskap, samt 2 servanter. Over servantene er det speil og belysning. Du finner opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på badet.

Bad 2 | Meget praktisk

Boligen har hele to bad som er meget praktisk for familien eller når venner er på besøk. Badet er flislagt med gulvvarme. Her finner du dusjhjørne, toalett og servant. Over servanten er det overskap med speil og stikkontakt.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. Ellers er det skyvedørsgarderobe i speil som sørger for gode oppbevaringsmuligheter. Leilighetene har adkomst via felles oppgang, samt er det heis i bygget. Leiligheten har en ytterdør i klasse B-30 og db-35 med ekstra sikkerhetslås.

Felleskostnader

Kr. 8 507,- pr. kvartal. Inkluderer vaktmester (trappevask, gressklipping, snømåking mm), felles strøm, Varmtvann, felles byggforsikring, kommunale avgifter, driftskostnader, vedlikehold m.m.

Etasje

1. etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass med ideell 1/21 av Gnr:83 Bnr:230 Snr:17 som følger boligen ved salg. Dette er plass nr. 2 og ligger i felles garasjekjeller. Garasjeplassen kan kun leies ut til sameiets beboere.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Ikke funnet.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk med bærende konstruksjoner. Etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp. Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong. Drenering antas fra angjeldende byggeår. Yttervegger over grunnmur som er utvendig er forblendet med tegl, samt kledd med fasadeplater og liggende panel. Vinduer med 2-lags isoler glass med produksjonsår byggeår. 2-lags isolerglass terrassedør fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.01.1997 for eiendommen.
Anmerkninger nevnt i brukstillatelsen er:
- Tilbakefylling fra bygning, noe justering gjenstår.
- Avkjørsel er midlertidig godkjent.
- Piper er videofotografert og godkjent.
- Sotluker skal utføres forskriftsmessig.
- Hver leilighet skal ha egen hovedstoppkran.
- Alle innvendige opplegg er merket i kjeller.
- Garasjen er ventilert. Vifte tilkobles branndetektor.
- Noe småarbeid gjenstår.
Eiendomsmegler har ingen kunnskap om hvorvidt dette er innsendt /gjenstående arbeider.
Dokumentet følger vedlagt.
 

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ved utleie av boligen kreves det styregodkjenning. Se sameiets vedtekter § 11 for mer informasjon.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med elektrisitet. Det er varmekabler på begge badene. Ellers har boligen pipeløp, men det er ikke montert noe varmekilde p.t.

Løpende kostnader

GET-tv og bredbånd betales utenom fellesutgiftene og ligger på ca. kr. 4.091,- pr. boligenhet pr. år.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

Utstyr

- Det er røykvarsler i boligen.
- Mekanisk avtrekk fra kjøkkenet og badene.
- Vannrør av materialtype synlig kobber.
- Anlegg med automatsikringer er plassert i entre/gang.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til bebyggelse, og inngår i kommuneplan 1350. Reguleringsbestemmelsene ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Andel i realsameie
0/900553-1/8  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:3030 Gnr:83 Bnr:230 Snr:17  1/21

1997/635-1/8  Bestemmelse om bebyggelse 17.01.1997 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:83 Bnr:788 har tillatelse til å oppføre bolig 1.5 m fra felles grense. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3030-83/230. Gjelder denne registerenheten med flere. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

1997/636-1/8  Bestemmelse om veg 17.01.1997 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:83 Bnr:788 skal ha rett til å bruke kjøreveien over denne eiendommen som adkomstvei. Kan ikke slettes uten samtykke fra Skedsmo bygningsråd. Overført fra: 3030-83/230. Gjelder denne registerenheten med flere. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

1997/956-2/8  Pantsettelseserklæring 23.01.1997 
BELØP: NOK 20.000. Panthaver: Sameiet Lnr.: 1496210. Gjelder denne registerenheten med flere

2020/953328-1/200  Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00 

1997/956-1/8  Seksjonering 23.01.1997 
opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 960/22895
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Volla Terrasse, Orgnr.: 913788370 består av 16 bolig seksjoner og 1 garasjeseksjon.
Styreleder er Kai Andersson.
Regnskapsansvarlig er Mary Lyford.
Vaktmestertjenester utføres av Vaktmesterdrift.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 0,- pr. 07.01.2020.
Andel fellesformue kr. 9.461,- pr. 01.01.2020.

Sameiet har ikke lån p.t.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 86256394

Regnskap

Regnskapet for 2018 viste et underskudd på kr. 115.025,-. I budsjett for 2019 var det lagt til grunn at selskapet skulle gå med kr. 8.265,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Overdragelse krever styregodkjennelse. Eiendomsmegler sender inn styregodkjennelse, men en evt. styregodkjennelse er kjøpers ansvar. Evt. merkostnader er kjøpers ansvar. Kontakt eiendomsmegler for ytterligere opplysninger.
Vedtektene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet har jobbet med forbedring av pipe/røykavsug på alle pipeløp.
Pga. økte kommunale avgifter i forbindelse med ny kommunesammenslåing er det realistisk å forvente en viss økning i fellesutgiftene f.o.m. 2. kvartal i 2020 ifølge regnskapsfører. Dette er ikke vedtatt p.t.
Normalt vedlikehold må påberegnes.

Husdyrhold

Dyrehold skal godkjennes av styret. Se sameiets vedtekter § 11 for mer informasjon.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjenning må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at alkoven/kontoret, som er innredet og brukt ikke nødvendigvis tilfredsstiller kravene til rømningsvei og lys. Disse rommene er for øvrig angitt som bod i bygningstegningene, og bruksendring er ikke søkt og godkjent. Kjøper påtar seg evt. risiko både for fremtidig fortsatt bruk og evt. pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.
 

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,603 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Alexander Vu Tran

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.