#SAGENE, Kongsvingergata 1 C
5 200 000,-
Lys og nydelig 3-R med god standard I Solrik vestvendt balkong I Nyslipte originale tregulv I Vedovn I Veldrevet brl.

VISNING:

20. januar mandag kl. 16:30 - 17:30
 • Prisantydning: 5 200 000,-
 • Fellesgjeld: 347 179,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 5 562 314,-
 • Ligningsverdi: 1 260 992,-
 • Fellesutgifter: 4070,-

  Kabel-TV og bredbånd (5/1mbit) fra GET, betjening av andel fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjeneste, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.
Beregnet totalkostnad:
5 200 000,- (Prisantydning) 347 179,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 547 179,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 562 314,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 70 m²
 • Bruksareal: 70 m²
 • Bruttoareal: 78 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1948
 • Gårdsnummer: 56
 • Bruksnummer: 16
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 167579236
 • Sist endret: 16.01.20 10:33
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 92%
  eier sin egen bolig
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 19%
  er barnefamilier
 • 17%
  er gift
 • 69%
  har høyskoleutdanning

 

Oppdragsnummer

19-19-0278

Adresse og matrikkel

Kongsvingergata 1 C, 0464, Oslo, Gnr. 56 bnr. 16, andelsnr. 104 i Voldsløkka Borettslag med orgnr. 948819392 i Oslo kommune

Eier

Elise Nygård Erlend Jeremiassen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i OBOS har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget.

BRA/PROM

70 / 70 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1948

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 11 010 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Borettslaget har egen vaktmester som ivaretar vedlikehold og løpende drift. Tomten og bakgården er spesielt pent opparbeidet og beplantet med grønne plener, planter, sittegrupper, griller og felles gangvei samt flere lekeapparater for barn. Den idylliske bakgården oppleves som en oase av borettslagets beboere.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning).

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder:
Entré, baderom, kjøkken, stue og to soverom.

I tillegg disponerer leiligheten 3 boder. To i kjeller på ca. 5,6m² og ca. 2,2m², samt en loftsbod med gulvareal på ca. 11,5m².

Tilgang til gratis fellesvaskeri, felles sportsbod og mulighet for barnevognsgarasje dersom det er ønskelig.

Beliggenhet

Området og bydelen er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Kaffebrenneriet, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Det er flere matvarebutikker i nærheten. Rema1000 finner du ca. 2 minutter unna. I Bjølsenhallen finner du Meny, Post i Butikk og apotek. Grønnsakshandleren Sagene torg og Coop Ekstra er heller ikke langt unna.

Området har en rik historie med kulturminner knyttet til Vøienvollen, Akerselva og Ullevål sykehus. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 er heller ikke mange minutter unna. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka.

Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner" i 2018. En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.

Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Kort vei til Damplassen og Ullevål Hageby med fontene, småbutikker, klesbutikk, blomsterbutikk, pizzarestaurant og Åpent Bakeri med nydelige bakevarer og god kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. I tillegg kort vei til Ullevål Universitetssykehus.

Torshov er heller ikke lang unna, et område med mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 37 (Helsfyr/Nydalen T), 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon), 20 (Galgeberg/Skøyen) og 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby). Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen.

Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Entré I Lys, innbydende og praktisk

Du ønskes velkommen inn i en lys og innbydende entré. Du får umiddelbart et positivt inntrykk av den nydelige leiligheten med sin gode standard. Gjennomgående standard med lekre originale tregulv som er slipt og lakkert i 2019, samt glatte malte overflater. I entréen har du plass til sko og yttertøy i garderobeskap. Porttelefon.

Stue I Tregulv, store vindusflater og stilfull vedovn

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten, og er et rom for både avkobling og hygge. Den gode størrelsen på rommet gjør at du har plass til en stor sofa med salongbord, mediemøblement og annet ønskelig møblement som for eksempel hyller (grunnpakke kabel-tv og internett fra Get er inkludert i felleskostnadene og det er i tillegg lagt opp til fibernett fra Lynet). Spisebordsgruppen finner sin naturlige plass i rommet ved de store vindusflatene. De lyse originale tregulvene, de store vindusflatene som slipper inn rikelig med lys, og den gode takhøyden på 2,6 meter bidrar til en skikkelig god atmosfære. På kalde høst- og vinterdager varmer den moderne vedovnen godt, samt setter den riktige og hyggelige stemningen.

Kjøkken I Tidløst, moderne og med koselig spiseplass

Kjøkkenet ligger i en fin direkte tilknytning til stuen, åpent og sosialt, men samtidig adskilt. God og oppgradert standard fra 2019 med nymalte tregulv og glatte overflater malt i en fin mørkblå farge. Tidløs og moderne kjøkkeninnredning fra IKEA som var ny i 2012. Du har god skap- og benkeplass i innredningen som har hvite slette fronter og benkeplater av heltre ask og stål. Praktisk med lyse fliser i benkeryggen ved oppvaskkummen og belysning under overskap. Kjøkkenet er fullt utstyrt med integrerte kvalitetshvitevarer som induksjonstopp, stekeovn og kjøleskap med frysedel fra Siemens, samt oppvaskmaskin fra Bosch. Varmtvannsbereder fra 2012 plassert i kjøkkenskap, og det er montert aquasafe-system. Ved vinduet på kjøkkenet har du en plassbygget sittebenk som gir ikke bare en svært koselig spiseplass, men også ekstra oppbevaring.

Balkong I Solrik og herlig vestvendt balkong

Fra stuen har du utgang til en solrik og herlig balkong på ca. 5,5m². Her har du plass til sittegruppe etter eget ønske, og dette er uten tvil en utrolig fin plass for lange og late sommerdager! Beliggenheten i høyden og mot vest sørger for svært gode solforhold. Hyggelig utsyn over borettslagets pent opparbeidede bakgård.

Hovedsoverom I Stort og innbydende rom med utsikt over Kolonihager

Hovedsoverommet er et stort og innbydende rom, med de fine originale tregulvene og malte overflater. Her er det god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt ytterligere møblement som kommode eller kontorpult. Det er rikelig med oppbevaringsplass i garderobeskap på ca. 3 meter. Vindu vender ut mot rolig gate, og det er hyggelig utsyn over idylliske Hjemmets Kolonihager.

Soverom II I Barnerom, gjesterom eller kontor

Det andre soverommet er også et lyst og fint rom av god størrelse. Også her er det fine originale tregulv som er slipt og lakkert i 2019, og malte overflater i tillegg til tapetsert kontrastvegg. Rommet passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor, da du har plass til seng, kontorpult og oppbevaringsplass i garderobeskap. Også her vender vinduet ut mot rolig gate og med utsyn over idylliske Hjemmets Kolonihager.

Baderom I Lyst og pent flislagt med gulvvarme

Leiligheten har et lyst og pent flislagt baderom som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2008. I forbindelse med utskiftning av soilrørene ble også badene oppgradert med nytt sluk, membran, fliser og innredninger. Baderommet har lyse fliser på gulv med varme, lyse fliser på veggene, og i 2015 ble det lagt lekre mosaikkfliser på den ene veggen. I 2015 ble det også montert ny og fin baderomsinnredning fra Montana med skuffer og heldekkende servant med armatur fra Vola, samt speilskap over. Baderommet er også utstyrt med dusjkabinett fra 2016 og gulvmontert toalett. Plass og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling.

Felleskostnader

Kr. 4 070,-/mnd.
Felleskostnader inkluderer: Kabel-TV og bredbånd (5/1mbit) fra GET, betjening av andel fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjeneste, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.

Kapitalkostnader (renter og avdrag) på andel fellesgjeld utgjør ca. kr. 1 524,- av totale felleskostnader.

Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene kan variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger per år i forhold til borettslagets faktiske kostnader. Felleskostnadene ble sist justert den 01.10.2019.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 260 992 pr. 31.12.2018.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 539 570 pr. 31.12.2018.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokken ble oppført i 1948. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av murverk, utvendige fasader er etterisolert og består av pussede og malte overflater fra 2016/17. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med betongtakstein, ikke besiktiget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Det foreligger også ferdigattest fra 2008 på rehabilitering av våtrom og rør.

Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 70m², Bruksareal: 70m², Bruttoareal: 78m²

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, baderom, kjøkken, stue og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet. Elektrisk oppvarming med panelovner og varme i gulv på baderom. Peisovn med glassdør i stuen (pipeløp rehabilitert i regi av brl. i 2016/17).

Løpende kostnader

Felleskostnader, strøm, innboforsikring og abonnement til TV og internett (eventuelt oppgradering av pakker der hvor grunnpakke er inkludert).

Utstyr

* Garderobeskap i entré
* Garderobeskap på ca. 3 meter på hovedsoverom
* Garderobeskap på ca. 1,5 meter på soverom II
* Peisovn med glassdør i stuen
* Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2012 plassert i kjøkkeninnredning
* Sikringsskap med automatsikringer plassert i felles trappeoppgang
* Trådløse seriekoblede røykvarslere og brannslukkningsapparat

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Kongsvingergata 1 A-D - Stavangergata 1 - 3 - Reparasjon av piper - Voldsløkka borettslag
Saksnummer: 201701991 - Byggesak
Status: Tillatelse gitt

Sandefjordgata 4, 5 og Mogata 6 A-B - Oppføring av balkonger
Saksnummer: 201803195 - Byggesak 
Status: Søknad om endring under behandling

Stavangergata 28 - Oppføring av kunstverk - EXTRA - Oslo skatehall
Saksnummer: 201919422 - Byggesak
Status: Mottatt søknad

Stavangergata - Endring av trafikkmønster - Detaljregulering
Saksnummer: 201719253 - Reguleringssak 
Sakstype: Foreløpig plan

Voldsløkka idrettspark - Bestilling av oppstartsmøte - Idrettsanlegg
Saksnummer: 201814722 - Reguleringssak 
Sakstype: Foreløpig plan

Ny vannforsyning til Oslo - Huseby vannbehandlingsanlegg
Saksnummer: 201708944 - Reguleringssak 
Sakstype: Foreløpig plan

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På borettslagets eiendom er det tinglyst følgende servitutter/heftelser:
* Erklæring/avtale, tinglyst den 26.03.1949, dagboknummer 3618. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk.
* Best. om vann/kloakkledning, tinglyst den 04.10.1949, dagboknummer 1824.
* Obligasjon, tinglyst den 27.01.1953, dagboknummer 1149. Beløp: NOK 414.100. Panthaver: Oslo Bolig og Sparelag Al.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 09.12.1986, dagboknummer 80598. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger med flere bestemmelser.
* Pantedokument, tinglyst den 01.06.2016, dagboknummer 484652. Beløp: NOK 61.170.000. Panthaver: Obos-Banken AS.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Voldsløkka Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948819392, og består av 165 andelsleiligheter

* Borettslaget har barnevogngarasjer som kan disponeres etter søknad.
* Borettslaget har eget styrerom i Mogata 2 C og egen hjemmeside, se www.voldslokka.herborvi.no.
* Fasade-rehabiliteringen i borettslaget ble tildelt OBOS-prisen for 2018.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBBK01-98207535109
Type: Annuitet
Restsaldo per 01.12.19: Kr. 57 172 219,-
Andel restsaldo per 01.12.19: Kr. 347 179,-
Andel kapitalkostnader per 01.12.19: Kr. 1 524,-
Rest løpetid: 26år 5mnd
Term per år: 12
Type rente: Flyt
Rente per 01.12.19: 2,65%

Andel fellesgjeld

Kr. 347 179,- per 01.12.2019.

Andel formue

Kr. 32 408,- per 31.12.2018.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret med fellespolise i Gjensidige Forsikring. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr. 8 024 692,-.
Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr. 5 098 833,-.
Årets resultat i 2018 var på kr. 1 722 774,-.

Borettslagets disponible midler per 31.12.2018 var kr. 5 330 414,-.

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Planlagt i 2020: Oppgradering av uteplassene/markterrassene i Mogata og Uelands gate. I tillegg vil det i hele borettslaget jobbes med bedre drenering av overflatevann vekk fra bygningene.

Sykkelparkering vil bli oppgradert og det vil bli arbeidet med bedre plassering av barnevognsgarasjer. Det planlegges også for to større parkeringshus for sykler.

Rehabilitering og større vedlikehold
* 2019: Nytt inngangsparti og callinganlegg. Det er mulighet for å få kamera på dørtelefonen inne i leiligheten, men beboer må betale for oppgraderingen selv.
* 2018: Ny brannvarsler i samtlige leiligheter
* 2016/17: Fasaderehabilitering og isolering, samt utskifting av alle vinduer og balkongdører / Oppganger rehabilitert og det er montert nye postkasser
* 2012: Oppgradering av lekeplass / Skiftet til elektronisk nøkkelsystem for fellesdører / Utskiftning til branndører på kjeller og loft
* 2011: Skiftning av avløpsrør under alle blokkene / Skiftet ødelagte veggplater på fasaden / Feiing av piper
* 2011: Reparert akutte rørskader / Snøfangere montert på takene over alle oppganger / Kollektiv digitalpakke fra GET
* 2009: Satt opp barnevogngarasjer (32 stk.) / Nye callingapparater / Utført pålagt EL-kontroll fra INFRATEK.
* 2008: Våtromsrehabilitering ferdigstilt / Ny asfalt i Kongsvingergt. og Stavangergt
* 2007: Våtromsrehabilitering igangsatt / Rens av ventilasjonskanaler / Beskjæring av trær / Gelendere i alle trappehus / Innkjøp av traktorklipper
* 2006: Innkjøp av nye hagemøbler, samt barnesklie og huske / Innkjøp av nye tørketromler
* 2004: Maling av vinduer og kjellervinduer
* 2002: Nye stoppekraner i kjellere / Ny vindussikring i oppgangene
* 2001: Oppussing av oppgangene / Utskifting av utgangsdører til leilighetene
* 2000: Oppgradering av felles antenneanlegg
* 1998: Oppussing av fellesvaskeriene og innkjøp av nye vaskemaskiner
* 1994: Opprusting av uteareal / Montering av nye sykkelstativ, samt planting av busker rundt disse / Legging av heller og planting av hekker foran alle leilighetene i 1. etasje.
* 1992: Rehabilitert balkonger / Pusset og malt fasade.
* 1991: Nytt elektrisk anlegg i alle leilighetene og fellesrom, herunder vaskerier, inkl. nye stigeledninger / Nye tak

Husdyrhold

Det er tillatt å holde hund og katt etter godkjenning fra styret og etter undertegning av en erklæring om ansvar for dyret og renhold i forbindelse med dyreholdet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: zc@schalapartners.no eller SMS: 90 50 09 06 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning etter to inkluderte. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Zehra Catak

SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.