#SKØYENÅSEN, Haakon Tveters vei 12
3 200 000,-
Pen og lys 2-roms med balkong | Bad fra 2019 | Heis | V.vann inkl | Attraktiv beliggenhet v/ marka, buss og T-bane

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 3 200 000,-
 • Fellesgjeld: 230 437,-
 • Omkostninger: 94 570,-
 • Totalpris: 3 525 007,-
 • Ligningsverdi: 789 692,-
 • Fellesutgifter: 2691,-

  Inkluderer grunnpakke kabel-tv, varmtvann, trappevask, nedbetaling av lån, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m. Herav: Fellesutgifter kr. 1 852,- Kabel-tv kr. 199,- Lån nr: 82892; Rente IN-lån kr. 640,-
Beregnet totalkostnad:
3 200 000,- (Prisantydning) 230 437,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 430 437,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 430 437,-)) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 94 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 525 007,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 53 m²
 • Bruksareal: 56 m²
 • Bruttoareal: 62 m²
 • Etasje: 4
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1968
 • Gårdsnummer: 144
 • Bruksnummer: 1345
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 167030658
 • Sist endret: 14.01.20 14:07
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 67%
  eier sin egen bolig
 • 98%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 32%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 59%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 28%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-19-0187

Adresse og matrikkel

Haakon Tveters vei 12, 0682, Oslo, Gnr. 144 bnr. 1345 snr. 26 orgnr. 980220648 i Oslo kommune

Eier

Irasj-Marcello Asanti

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

56 / 53 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1968

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 5 523 kvm. Eierform: Festet fellestomt. Årlig festeavgift er p.t. kr 98 502 etter avregning internt i SSB. Festeavgiften kan neste gang reguleres i 2028.
Tomten er fellesareal.
Stort fellesareal som er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Lys og stilfull 2-roms i byggets 4. etasje. Her bor du høyt og fritt i rolige omgivelser på Skøyenåsen. Det er store vinduer som slipper inn naturlig lys. Dette sammen med den praktiske planløsningen sørger for en luftig atmosfære. Badet ble pusset opp i regi av sameiet i år. Fra stuen er det utgang til boligens balkong som er perfekt på varme dager.
Leiligheten ligger i idylliske omgivelser med kort vei til Østensjøvannet, Oppsal senter og kollektiv transport.

God planløsning med store vinduer
Romslig stue med gode møbleringsmuligheter
Balkong på 4 kvm
Stilrent kjøkken med spiseplass
Stort soverom med garderobeskap
Delikat bad fra 2019 med opplegg for vaskemaskin
Trivelig entré tilknyttet bod på 3 kvm
Heisadkomst
Varmtvann inkl
Mulighet for leie av p-plass
Attraktiv beliggenhet

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og består av stue med utgang til balkong, kjøkken, soverom, bad, bod og gang/entré.

Beliggenhet

Leiligheten ligger skjermet og barnevennlig til et veldrevet sameie på Skøyenåsen. Kun et par minutters gange til både buss og T-bane. T-banen fra Skøyenåsen stasjon bruker ca. 15 min til Oslo sentrum. For de spreke er det fin sykkelavstand til sentrum. Det er oppgraderte sykkelveier langs Østensjøveien og Alnaelven. Av barnehager og skoler, finner du Østensjø-kanvas barnehage, Østensjø skole, Skøyenåsen ungdomsskole og Ulsrud videregående skole like i nærheten.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix på Skøyenåsen senter. For større handleturer kan nærområdet friste med gode shoppingmuligheter på blant annet Oppsal, Bryn og Tveita senter som har et bredt utvalg av butikker og servicefasiliteter. Av naturopplevelser har du Østmarka som nærmeste nabo. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann, med fine badeplasser og turmuligheter både sommer som vinter. Her har du gang- og sykkelstier, skogsstier og lysløyper. På Rustadsaga, Skullerudstua og Mariholtet kan du nyte fersk bakst og nytrukken kaffe etter turen!

Østensjøvannet byr også på flotte turmuligheter, hvor både små og store kan komme tett på fuglelivet. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder gjør dette området til et godt bomiljø for folk i alle aldre.

Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Stue | Med balkong

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med lys i boligen. Dette sammen med den praktiske løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

Videre er det utgang til boligens nordvendte balkong på ca. 4 kvm. Her har du god plass til utemøblement og beplantning hvor du kan samle gode venner. Videre har balkongen egen utebod på ca. 1 kvm som er meget praktisk. I tillegg er det hyggelig utsyn fra balkongen.

Kjøkken | Stilrent

Lyst og stilrent kjøkken som har innredning med hvite og glatte fronter, samt benkeplate i heltre med nedfelt og rustfri oppvaskkum med avrenningsplate. Over kjøkkenbenkene er det tidsriktige fliser. Under overskapene er det belysning. Kjøkkenet er romslig og har plass til en hyggelig spisekrok hvor du kan nyte en rolig frokost. Du finner integrerte hvitevarer på kjøkkenet. Gulvet er belagt med mørke fliser og veggene er malt i lyse farger.

Soverom | Godt med lagringsplass

Soverommet er av god størrelse og har malte flater i lyse farger. Det er en stor vindusflate som slipper inn naturlig med lys i rommet. Da soverommet er meget romslig er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Medfølgende garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske.

Bad | Nytt og moderne

Moderne og flislagt baderom som ble pusset opp i regi av sameiet i oktober 2019. I gulvet er det varmekabler. Baderommet inneholder dusjnisje med dører, vegghengt wc og servantskap med skuffer i slett utførelse. Over servanten er det speil og stikkontakt. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger. I himlingen er det downlights.

Entré | Tilknyttet bod

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Her har du plass til å henge og sette fra deg sko og yttertøy. I tillegg er entréen tilknyttet boligens innvendige bod på ca. 3 kvm, så her er det godt med lagringsplass. Det er adkomst til boligen via felles oppgang med heis. Leiligheten har brann (B30) og lydklassifisert (35 db) entrédør.

Felleskostnader

Kr. 2 691,- pr. mnd. Inkluderer grunnpakke kabel-tv, varmtvann, trappevask, nedbetaling av lån, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.

Herav:
Fellesutgifter kr. 1 852,-
Kabel-tv kr. 199,-
Lån nr: 82892; Rente IN-lån kr. 640,-

Etasje

4 etasje

Garasje / Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplass på området. Pris p.t. er ca. kr. 1 646,- pr. halvår, tillegg ca. kr. 300,- pr. halvår andel asfaltering.
Det finnes mulighet for leie av plass med ladestasjon for El-bil med egen avtale og pris. Gjesteparkeringsplassene utenfor blokken disponeres sammen med Haakon Tveters vei 10, bare til besøkende på dagtid og tilfeldige overnattinger.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 789 692 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 842 889 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Haakon Tveters vei 12 ble bygget som en høyblokk i 1968. Blokken har 11. etasjer i tillegg til to hjørneleiligheter i underetasjen med tilhørende boder og kjølerom til leilighetene. Grunnmur er i betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon er i betong innfelt med murverk, utvendig med fasadeplater, pusset og malt fasade. Yttertak i betongkonstruksjon antatt tekket med papp. Vinduer er med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduer på soverom og på kjøkkenet er fra 2002.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument/byggeanmeldelse" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument/byggeanmeldelse er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc.). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ved utleie av seksjon skal det sendes melding om til forretningsfører. Leietaker av bruksenhet må godkjennes av styret. Godkjennelse skal foreligge før utleie finner sted. Godkjennelse kan bare nektes når det foreligger saklig grunn til det. Se sameiets vedtekter § 2 for mer informasjon.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes via elektrisitet.

Løpende kostnader

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Utstyr

- Fellesvaskeri.
- Vann- og avløpsledninger i kobber/plast m.m.
- Mekanisk avtrekksanlegg.
- Automatsikringer i felles sikringsskaps rom plassert i gang/fellesareal.
- Det er montert forskriftsmessig og lovpålagt røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger. 
 

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig. Reguleringsbestemmelse S-1112 og V220466. Området forøvrig er regulert til uteoppholdareal, felles friareal, vei, televerk med tilhørende anlegg, barnehage, garasjehus, offentlig ettersyn, lekeplass, turvei, byggeområde for bolig, forretning, annen offentlig eller privat tjenesteyting, kontor, bevertning m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Låveveien 70 - Detaljregulering. JM Norge foreslår å omregulere Låveveien 70 fra bensinstasjon til boligbebyggelse, forretning, bevertning, annen offentlig eller privat tjenesteyting og torg. Hovedhensikten med planen er å tilrettelegge for bolig og næring i tilknytning til eksisterende nærsenter på Skøyenåsen, som ligger nær T - banen. Bebyggelsen foreslås i 5 - 8 etasjer . Planforslaget gir ca. 67 leiligheter.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201617098 for mer informasjon.

For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1968/6587-60/105  Bestemmelse om bebyggelse 08.05.1968 
Bestemmelse om vann/kloakkledning. Forbud mot generende bedrift. Med flere bestemmelser.

1968/6587-104/105  Festekontrakt - vilkår 08.05.1968 
festetid: 99 år. ÅRLIG AVGIFT NOK 7,732. BESTEMMELSER OM FORLENGELSE. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT. KONTRAKTEN KAN OVERDRAS/FRAMLEIES UTEN SAMTYKKE FRA HJEMMELSHAVER/UTLEIER. KONTRAKTEN KAN PANTSETTES
1979/15765-109/105   ** Diverse påtegning 19.06.1979 
Reguleringsklausulen slettet. Pengeheftelser i festerett

1969/5765-3/105  Festekontrakt - vilkår 16.04.1969 
festetid: 99 år. FRAMFESTEKONTRAKT. AVGIFTSBESTEMMELSER. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT. BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN. Gjelder feste

Pengeheftelser i framfesterett
1969/5765-3/105  Festekontrakt - vilkår 16.04.1969 
festetid: 99 år. FRAMFESTEKONTRAKT. AVGIFTSBESTEMMELSER. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT. BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN. Gjelder framfeste

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Haakon Tveters Vei 12, org.nr. 980220648 består av 56 seksjoner.
Styreleder er Christian Engelstad.
Forretningsfører er Brækhus Eiendom AS.
Selskapets revisor er RSM NORGE AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 230.437,- pr. 08.11.19.
Andel fellesformue kr. 63.950,27,- pr. 31.12.18.

Sameiets totale lån per 31.08.2019 er kr. 15 262 068,-, fordelt på følgende 2 lån:

Handelsbanken, restsaldo per 31.09.2019 er kr. 15 000 000,-. Lånet er avdragsfritt frem til 01.01.2020. Lånet er et annuitetslån med 12 terminer per år, rente per 29.10.19 er 4,15% og effektiv rente per 08.07.19 er 4,24%. Innfrielsesdato er 30.04.2049.

Enøk-lån, restsaldo per 31.08.2018 er kr. 262 068,-. Långiver er Oslo Kommune Klima og Energi Rådhuset. Lånet gjelder Enøk prosjekt. Lånet har rentesats lik 1,74%. Ny rente fra 01.12.19 er 2,38% og effektiv rente blir da 2,703%. Lånet betales over 4 terminer i året og løper til 2031. Se sameiets regnskap med noter.

Sameiet tok opp et lån 16.05.2019 på kr. 15.000.000,- for finansiering av santitærrehabilitering. Se innkalling for detaljer. Lånet er avdragsfritt frem til 01.01.2020.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 79420612

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et underskudd på kr. 7 383,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 34 202,- i underskudd.

Vedtekter / husordensregler

Det kreves styregodkjenning fra Søndre Skøyen Boligstiftelse ved overdragelser av framfestekontrakt i Sameiet Haakon Tveters vei 12.
Verandaen skal ikke nyttes til banking av tøy eller grilling av mat.
Navneskilt på dør, postkasse og ved ringeklokkene skal være av ensartet utførelse.
Vaskeriet kan nyttes mellom kl. 08.00 og 20.00 på vanlige hverdager.
Det er egne regler for bruk av parkeringsplasser.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet tok opp et lån 16.05.2019 på kr. 15.000.000,- for finansiering av santitærrehabilitering. Oppstartet på prosjektet var våren 2019 og det ble gjennomført rehabilitering av vann, avløp og bad. Se innkallingen som ligger vedlagt salgsoppgaven for detaljer. Lånet er avdragsfritt frem til 01.01.2020 og vil medføre at felleskostnadene øker med ca kr 550,- pr mnd etter dette.

Videre har styret inngått avtale med Firesafe for nødvendig brannsikring av sameiet.
Styret har fått gjennomført feiing av pipeløp.

Husdyrhold

Det kreves styregodkjenning for å holde dyrehold. Se sameiets husordensregler for mer informasjon.

Tilbehør

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjenning må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 35.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.400,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.