#HANEBORGLIA/FJELLHAMAR, Roald Amundsens vei 15
6 950 000,-
Enebolig på toppen av Haneborglia med helt fantastisk utsikt | Praktikantdel | To solrike terrasser | Dobbelgarasje

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 6 950 000,-
 • Omkostninger: 187 570,-
 • Totalpris: 7 137 570,-
 • Ligningsverdi: 1 742 345,-
Beregnet totalkostnad:
6 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperforsikring Buysure (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 187 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 137 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 157 m²
 • Bruksareal: 175 m²
 • Bruttoareal: 195 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1965
 • Gårdsnummer: 107
 • Bruksnummer: 1362
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 178877872
 • Sist endret: 03.07.20 18:10
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 79%
  eier sin egen bolig
 • 98%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 67%
  har bolig på over 120 kvm
 • 81%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 39%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

70-19-0186

Adresse og matrikkel

Roald Amundsens vei 15, 1472, Fjellhamar, Gnr. 107 bnr. 1362 i Lørenskog kommune

Eier

Are S Stokstad Hinkel

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 568

BRA/PROM

175 / 157 m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1965

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Tomt

Areal: 524 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er opparbeidet med trapper i terreng, plenarealer, diverse beplantning, prydbusker, frukttrær og asfalterte arealer bestående av innkjøring til garasje, samt biloppstillingsplass.

Beliggenhet

Boligen ligger nesten helt øverst i Haneborglia/Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder.

En av verdens største innendørsarenaer for skisport "SNØ" er bygget ved Lørenskog stasjon. Her finnes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I forbindelse med utbyggingen er det også planlagt konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turstier og lysløyper.

Fra Lørenskog stasjon er det hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 9 min til Strømmen Storsenter, 6 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. Det er også kort vei til Rema 1000, Kiwi og Joker. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker. Triaden og Metro ligger også i nærområdet.

Entré

Når du kommer inn i boligen er det et vindfang som møter deg. Her er det inngang til både hoveddelen og praktikantdelen. Dersom man har behov for det og ønsker, kan man enkelt integrere praktikantdelen sammen med hoveddelen.

Entrèen inn til hoveddelen gir et pent førsteinntrykk. Det er god plass til oppbevaring av sko og yttertøy i stor skyvedørsgarderobe på ca. 2,20 meter.

Stue

Stuen er meget romslig og byr på flere innredningsmuligheter. Rommet har store vinduer som slipper inn masse naturlig sollys. De store vinduene, samt de lysemalte veggene gir rommet en luftig og åpen atmosfære. Sentralt i stuen står det en åpen peis som sørger for god varme på vinterstid. Det er også montert nye varmepumper i 2019.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen har profilerte eikefronter og heltre benkeplate med nedsenket skyllekum og oppvaskkum. Ventilator er tilkoblet avtrekkskanel og over benkeplaten er det fliser og benkebelysning. Enkelte vitrine overskap. Videre er kjøkkenet utstyrt med frittstående komfyr med keramisk koketopp, innebygget oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap med fryser. Gulvflaten er belagt med en-stavs eikeparkett og veggoverflaten ble malt i 2018.

Bad

Badet er fra 1986 og pusset opp i 2018 med nye fliser på gulv og ny innredning. Innredningen består av servant med skuffeseksjon under, speil med belysning og frittstående toalett. I tillegg finnes et innmurt badekar med hånddusj for ekstra velvære.

Vaskerom

Eldre vaskerom med malte overflater og fliser på gulv med varme. Praktisk innredning med overskap og underskap, samt utslagskum i det ene hjørnet. Vaskemaskin og tørketrommel medføgler i salget.

Badstue

Badstuen er fra ca. 1986 og har trepanel på vegger og gulvflater med lakkede sponplater. Langs to av veggene er det trebenker hvor man kan sitte.
Harvia badstuovn på 8,0 kW og belysning er montert på vegg. Tilluftsventil finnes under badstuovn og ventilasjonsluke på vegg mot hybeldel.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse på ca. 19,1 kvm. Terrassen er sydvendt med gode solforhold og har en fantastisk utsikt. Den gode størrelsen gjør det enkelt å møblere med både sittegruppe og grill. På veggen er det montert belysning og markise for solskjerming.

Terrasse II

Boligen har i tillegg enda en stor terrasse over garasjen på hele 38 kvm. Her er det sol fra tidlig morgen og til ca. kl. 18:00 på sommerstid.

Soverom

Boligen har tre soverom, hvorav to finnes i 1. etasje og ett i underetasjen. Alle soverommene er av god størrelse og lysmalte. På soverommet i underetasjen følger det en stor skyvedørsgarderobe på ca. 3,0 meter. Her er det godt med oppbevaringsplass. Alle rom har god plass til både dobbeltseng og nattbord, samt oppbevaringsløsning som f.eks. skap eller kommode.

Praktikantdel

Praktisk hybelkjøkken med glatte fronter, heldekkende benkebeslag med nedsenket oppvaskkum og vitrine overskap. Over kokesonen er det installert ventilator med kullfilter. Kjøleskap med fryser er integrert.

Romslig, flislagt bad med varme i gulv fra ca. 1986. Innredningen består av servant med underskap og overskap, speil på vegg, frittstående toalett og dusjnisje. Det er opplegg for vaskemaskin på vegg ved toalett og tilgang til badstue fra badet.

Garasje / Parkering

På eiendommen er det bygget en dobbelgarasje på ca. 27 kvm (4,60 x 5,97 m.) med terrasse over. Garasjen har leddport med portåpner, belysning og stikkontakter i vegg. Det er forøvrig asfaltert biloppstillingsplass på tomten.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 742 345 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 272 440 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligen ble oppført i 1965 (GAB-register). Gulvflater i kjeller av betong og etasjeskillere av lettklinkerbetong med tilfarergulv. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med malt trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form, utvendig tekket med betongtakstein fra ca. 1986.

Ny drenering i 2019 i forbindelse med fradeling av tomt til nr 17. Rassikret fjellet bak huset i forbindelse med drenering i 2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

 

Boligens areal

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 175 kvm, Bruttoareal: 195 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entre/trapperom, baderom, vaskerom, badstue og hybel med kjøkken og soverom.
Sekundærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 innvendige boder.

1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, baderom, kjøkken/spisestue, stue og to soverom.

Iht. informasjon fra kommunene er boligen opprinnelig registrert med 135 kvm BRA. Det utgjør derfor en forskjell i byggemeldt og faktisk BRA, omfang ukjent. Kjøper overtar denne risikoen.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Det gjøres spesielt oppmerksom på at praktikantdelen ikke er godkjent for utleie. Selger har ikke søkt om godkjenning eller bruksendring og kjøper bærer risiko for godkjenning.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, varmepumper fra 2019 og peis i spisestue/stue.

Løpende kostnader

Kommunalt standardgebyr for bebygde eiendommer som er tilknyttet kommunalt/interkommunalt tjenestetilbud:

Årlig avgift
Vann kr. 3.241,-
Avløp kr. 4.760,-
Renovasjon kr. 4.672,-
Branntilsyn, feiing kr. 895,-

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og underlagt kommuneplan 2015-2026, vedtatt av kommunestyret 15.2.2015. Tilknyttet reguleringsplan er annen veigrunn og byggegrense mot vei iht. plan "10-3-01 Haneborg I".

Det er planlagt å bygge nytt hus på tomten ved siden av i Roald mundsens vei 17.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert ti servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om fjerning av garasje dersom bygningsvesenets måtte forlange dette (1963), vann- og kloakkledninger (1965), (1965), solidarisk ansvar for vann- og kloakkledninger (1966), kommunens dispersjonsrett av veigrunn (1978), (1979), vann- og kloakkledninger (1981), (1981) og Gnr. 107 Bnr. 512 sin rett til å tilkoble vann fra pumpehus og avløp fra felles spillvann (2001).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Bestemmelse om vann- og kloakk (1986) med dagbok. nr. 11546 finnes ikke i Kartverket sitt arkiv.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Alle hvitevarer inkl. vaskemaskin og tørketrommel.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,80% av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 3.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.