#HAUGERUD, Haugerudveien 74
2 650 000,-
Romslig og pen 2-roms | Trappefri adkomst via heis | Balkong | Nyere bad og kjøkken | Kort vei til sentrum

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 2 650 000,-
 • Fellesgjeld: 204 000,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 2 869 135,-
 • Ligningsverdi: 582 541,-
 • Fellesutgifter: 2689,-

Beregnet totalkostnad:
2 650 000,- (Prisantydning) 204 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 854 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 869 135,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 42 m²
 • Bruksareal: 45 m²
 • Bruttoareal: 50 m²
 • Etasje: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1967
 • Gårdsnummer: 141
 • Bruksnummer: 103
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 167428979
 • Sist endret: 16.01.20 15:13
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 91%
  eier sin egen bolig
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 20%
  er barnefamilier
 • 30%
  er gift
 • 31%
  har høyskoleutdanning

 

Oppdragsnummer

70-19-0214

Adresse og matrikkel

Haugerudveien 74, 0674, Oslo, Gnr. 141 bnr. 103, andelsnr. 118 i Solfjellet Borettslag med orgnr. 948515660 i Oslo kommune

Eier

Ole-Christian Engh

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det nabolagsprofil, tilstandsrapport og egenerklæringsskjema selger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Ja, denne parallellavklares slik at man får en raskere avklaring enn de 20 dagene det normalt kan ta.

BRA/PROM

45 / 42 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1967

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 2.800,-  kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 2.800,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja, kan leies av borettslaget etter lister.

Borettslaget leier ut parkerings- og garasjeplasser etter ansiennitet. For uteplasser er leie pr. plass pr. måned kr. 300.-. For plass i parkeringshuset koster det kr. 500,- pr. mnd. Leien for el-bil plass er for tiden kr. 700.- per måned.

Administrasjonskostnad til Obos i forbindelse med overdragelse / opprettelse av kontrakt er ca. kr. 1.200,-.

Borettslaget har gjesteparkering.

Tomt

Areal: 60 301 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Eiendommen har beliggenhet i et veletablert boligområdet med adkomst fra Haugerudveien. Veiene i området ender blindt, og det er begrenset trafikk internt i borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet med plen, trær, beplantning, asfalterte gangarealer, lekearealer og sittegrupper. Tomten er felles og har beliggenhet i et etablert boligområde med høyblokker i samme stil, trehusbebyggelse og lavblokker.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Ja

Innhold

Boligen inneholder: Entré, bad, stue, kjøkken, soverom og omkledningsrom.

Videre disponerer boligen en kjellerbod på ca. 1,5 kvm.

Beliggenhet

Borettslaget har en flott beliggenhet rett ved Østmarka samt  flotte tur muligheter til bl.a. Mariholtet, Østmarksetra, Lutvann, Svarttjern, Nøklevann, Ulsrudvannet m.m. Lutvann ligger i kort gangavstand fra boligen med fine bademuligheter.

Eiendommen har gangavstand til Trosterud barneskole, Haugerud barne- og ungdomsskole og Hellerud videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Det er gangavstand til Haugerud senter med dagligvarebutikker, tannlege, legesenter, kiosk, apotek og frisør. Gangavstand også til Tveita Senter med bl.a. bank, pol, postkontor, lege, tannlege og et rikt utvalg av butikker.

Meget attraktivt, rolig og etablert boligområde med store fri-, leke- og sportsarealer avskjermet fra trafikk. Kort vei til offentlig kommunikasjon (både buss og Tbane). Gangavstand til både barneskole og ungdomsskole. Innenfor bomringen med enkel adkomst til E6 og Ring 3.

I området ligger barnehager, skoler i alle trinn, drosjeholdeplass, SATS treningssenter, idrettsanlegg, ridesenter m.m. Borettslaget ligger i randsonen til Østmarka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter med badevann, klatremuligheter, turstier, markastuer, fiskemuligheter og ski-/ lysløyper.

Entré

Entréen gir et fint førsteinntrykk av leiligheten. Det er god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i skyvedørsgarderobe med speildører.

Stue

Stuen er lys og enkel å innrede med sofagruppe, tv-seksjon og spisebord. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys.
Utgang til overbygget balkong med formiddagsol.

Kjøkken

Kjøkkenet er fra IKEA og nytt i 2012. Innredningen har profilerte lakkerte skapfronter, heltre benkeplate med fliser på bakvegg, fire skapfronter med glassfelt, 1 1/2 oppvaskkum, ventilator og frittstående hvitevarer som komfyr, kjøleskap, innfelt oppvaskmaskin.

Bad

Et pent og romslig bad rehabilitert av borettslaget i 2013. Badet er flislagt med varme i gulv, downlights i himling og innfelt DAB-radio i himling. Ellers består badet av; servant med skuffeseksjon, speilskap med overlys, dusjhjørne med svingbare glassdører, vegghengt klosett, veggskap og opplegg for vaskemaskin.

Soverom

På soverommet er det god plass til stor seng, kommode,nattbord eller annen møbelering.  Rommet er tilknyttet walk-in closet. God lagringsplass.

Felleskostnader

2 689,-

2.689,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kabel-tv/bredbånd (grunnpakke), fjernvarme og varmtvann, kommunale avgifter, forretningsførsel, trappevask, vaktmestertjenester, nedbetaling av fellesgjeld m.m.

Herav:
Felleskostnader kr. 2.064,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA5 kr. 625,-

Borettslaget har kollektivt bredbånd og er tilknyttet GET.

Forutsatt skattbar inntekt har man på lik linje som et vanlig boliglån skattefradrag på andelens fellesgjeld. Rentekostnader for 2018 utgjorde kr. 4.054,-. 23% av rentekostnadene tilsvarer ca. kr. 934,- pr år. Skattelette for 2018 utgjorde kr. 934,-.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Etasje

3 etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 582 541 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 097 146 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Høyblokk på 12 etasjer, underetasje og kjeller. Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Støpt såle, fundamentert til fast grunn/komprimerte masser. Flatt tak, tekket med papp/ membran. Utvendige fasader med steinlagte elementplater. Trapper og reposer i betong med terrazzo og malte vegger i felles oppgang. Banebelegg på gulv i vestibyle og etasjeplan. 2 heiser til alle etasjer. Mekanisk, felles avtrekksventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 19.05.1972 for eiendommen.
Det foreligger ferdigattest datert 11.08.2014 på bad.
Det foreligger ferdigattest datert 27.03.2017 for utskiftning av to heiser i bygget.

Boligens areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

3. etasje:
Bruksareal:  45 m².
Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Entré, bad/wc, soverom , kjøkken, stue Bod

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Ein andelseigar som sjølv bur i bustaden, kan overlate bruken av delar av bustaden til andre. I tillegg kan andelseigaren overlate bruken av heile bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med fjernvarme med radiatorovner og varmekabler på baderom.
Varmtvann og fjernvarme er inkludert i felleskostnadene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i S-1226, datert 10.07.1965. Kartutsnitt datert 01.03.2019.

I henhold til Planprogram Haugerud /Trosterud vurderes det å omgjøre den lille fotballbanen og fritidsområdet. ved "lille Wembley" (hundesletta) til en 11 er fotballbane, ifølge selger. Området ligger til venstre for parkeringsanlegget ved Haugerud varmesentral.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andelens fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

En servitutt kan være en rettighet eller en forpliktelse for eier/borettslaget. Det er registrert 4 servitutter/heftelser på borettslagets grunnbok. Disse omhandler blant annet bestemmelser om strømhus (1971), vann- og kloakkledninger (1986), gjerde (2007) og bestemmelser ifølge. skjøte gjeldende adkomstrett/bebyggelse/vann og kloakk (2007). Disse vil ikke påvirke bruken av eiendommen.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet ith burettslagsloven §5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G=folketrygdens grunnbeløp)

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Borettslag

Borettslaget består av 647 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Solfjellet Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948515660.

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.

Borettslaget har egen hjemmeside med mye nyttig informasjon www.solfjellet.no.

Borettslaget er medeier i sameiet Haugerud Varmesentral.

Ansvarlig for nøkkel/skiltbestilling er driftskontoret som treffes på telefon 22 32 21 72 eller e-post solfjellet.vaktmesterkontor@getmail.no. Kontortid mandag-lørdag fra kl. 10:30-11:30.

Kjøp av vaskekort og opplading av vaskekort får man gjort på driftskontoret i Haugerudveien 80. Opplading av vaskekort kan også gjøres via www.vasketid.no. Reservasjon av vasketider kan enten gjøres i vaskeriene på automaten eller via www.vasketid.no.


 

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 204.000,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 25.729,- pr. 31.12.2018.

Lånenummer: EIKA5-2000103702
Type: A
Restsaldo: 140.200.290,-
Restløpetid: 30 år 10 mnd.
Term pr. år: 12
Rente: Flyt, 2,45%
Kapitalkostnader: 625,-
Andel av saldo: 162.077,-
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja.

Lånenummer: OBK01--98207732001
Type: A
Restsaldo: 35.722.819,-
Restløpetid: 28 år 11 md.
Term pr. år: 12
Rente: Flyt, 2,45%
Kapitalkostnader: 160,-
Andel av saldo: 41.144,-
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei.

Man kan innfri fellegjelden på EIKA5 lånet. Se

Andel fellesgjeld

204 000,- pr 31.12.2019

Andel formue

25 729,- pr 31.12.2018

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.


På ekstraordinær generalforsamling 19.6.2019 ble det vedtatt at borettslagets skal gå over til fjernvarme og ikke lenger være tilknyttet AS Haugerud Varmesentral. Endringen vil ikke påvirke felleskostnadene og det er ikke vedtatt av styret om det vil være nødvendig med opplåning som følge av overgangen.

Tidligere vedlikehold:
2017 - 2018: Utskiftning av 18 heiser, 18 inngangspartier, nytt nøkkelfri adkomst i inngangs-partiene og nye porttelefoner
2016: Utskifting av undersentraler, nye tak over heishus, callinganlegg er utført, nye inngangsdører, nøkkelfri tilgang og oppstart utskifting av heiser.
2015: Nye tak over heishus
2014: Kjøp av ferdig rehabilitert Solfjellet parkeringshus. Asfaltering av uteområdene, uttynning på kollen og diverse utbedringer på grøntanlegget, oppgradering av fellesvaskeriene.
2011-2014: Våtromsrehabilitering. Samtlige bad i borettslaget gjennomgikk våtromsrehabilitering iht. våtromsnormen. Samtlige avløpsrør og rør for tappevann ble skiftet ut.
2010: Opparbeidet nytt parkeringsareal med 55 plasser ved Stjernemyrvn. Installert nye post-kasseanlegg i alle blokker. Utbedret balkongknaster.

Husdyrhold

Det er tillatt med et dyr pr. leilighet. Alle dyreeiere er forpliktet til å la sitt dyr registrere i dyreklubben Hund Og Katt, ifølge husordensreglene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alt av hvitevarer på kjøkken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Tidlig etter at forkjøpsretten er avklart og at styrets godkjennelse på ny eier er gitt.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt provisjon på 35.000,- . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Marius Wang

SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.